Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο νέων κριτών της Κοζάνης

Με μεγάλη προσέλευση των ενδιαφερομένων πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο νέων κριτών που θα στελεχώσουν τους αγώνες αυτοκινήτου. Το διήμερο σεμινάριο περιελάμβανε θεωρητικό μέρος και γραπτές εξετάσεις που έγιναν το Σάββατο 22 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Τμήματος Πληροφορικής που διέθεσε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Την Κυριακή έγινε πρακτική επίδειξη αγώνα και καταστάσεων που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι κριτές σε ένα αγώνα στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων στον Κασλά Κοζάνης. Οι συμμετέχοντες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένουν τώρα τα αποτελέσματα από την Ομοσπονδία.

Πήραν μέρος 46 νέοι κριτές που έχοντας επιτύχει στα γραπτά και πρακτικά καθήκοντα που δοκιμάστηκαν, θα λάβουν το βαθμό Δόκιμου Κριτή που θα πρέπει να κάνει τουλάχιστο 4 αγώνες μαζί με ένα έμπειρο κριτή ώστε να μπορεί να αναλάβει δικό του πόστο αργότερα.

Το παρόν έδωσαν κριτές από το ΣΜΑΚ που είχε και τη μεγαλύτερη συμμετοχή με 17 νέα μέλη και από τα σωματεία ΣΜΑΒ, ΛΑΒ, ΑΛΠ, ΛΑΝ και ΑΟΘ.

Τη διοργάνωση ανέλαβε ο ΣΜΑΚ και η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) με εισηγητές τους κ.  Ζηρόπουλο και Ριζικάρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας