Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Τοποθέτηση Δ. Δημητριάδη στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Στην συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την επικύρωση της συμφωνίας με τους θεσμούς για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης,  ο βουλευτής του νομού Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης μεταξύ άλλων τόνισε:
« Στον πυρήνα του πολιτικού μας σχεδίου βρίσκονται δύο πρόνοιες.
Πρώτον, η προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων και κυρίως της εργασίας. Το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση και δικαιώνει την προσπάθεια μας. Δεύτερον, η προστασία του Δημόσιου πλούτου και των κοινών αγαθών, τα οποία απειλούνται ευθέως από τους δανειστές και τους εγχώριους φίλους τους με σκοπό να μεταφερθεί ο πλούτος από τους πολλούς-εμάς, σε αυτούς-τους λίγους.
Σε αυτήν την περίπτωση υπάγεται και η προσπάθειά τους για το διαμοίρασμα της Δημόσιας Λιγνιτικής Παραγωγής στα χέρια τους. Είναι σαφές πως είμαστε απέναντι σε αυτήν την υφαρπαγή από θέση και έργο.
Είναι όμως ένα γεγονός που στοχεύει στον πυρήνα της πολιτικής μας υπόστασης και θέλει να μας οδηγήσει σε μιά στρατηγική ήττα που είναι η απώλεια της δυνατότητας μας να προστατεύουμε τα κοινά αγαθά.
Συντρόφισσες-οι, σας καλώ να είμαστε ενεργοί στην αντιμετώπιση αυτών των σχεδίων με έμνευση και αυταπάρνηση.»
Η σημαντική διαδήλωση της 7ης Απριλίου στην Πτολεμαΐδα για την προστασία του Δημόσιου Πλούτου και της ΔΕΗ είναι μία παρακαταθήκη στην διαμόρφωση της Χάρτας Δικαιωμάτων της περιοχής μας, της δικής μας χώρας, της χώρας του Λιγνίτη.
Μίμης Δημητριάδης Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας