Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Το Σωματείο Καθαριστριών-Καθαριστών Δημοσίων Σχολείων Π/βάθμιας & Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης, για τον φραστικό προπηλακισμό της εργαζόμενης στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε  τον φραστικό προπηλακισμό της εργαζόμενης στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης από μεγαλοσυνδικαλιστή της ΔΑΚΕ.
Σε μια εποχή όπου τα εργασιακά μας δικαιώματα δεν έχουν απλά συρρικνωθεί αλλά καθημερινά καταπατούνται στην πράξη (μαύρη και αδήλωτη εργασία, δυσθεώρητα ύψη ανεργίας, ελαστικές μορφές εργασίας κλπ) είναι τουλάχιστον άστοχο οι εκπρόσωποι μας να στρέφονται ενάντια στους εργαζόμενους.
Είναι όμως ακατανόητη και για έναν ακόμη λόγο αυτή η ενέργεια του εν λόγω «συνδικαλιστή»,  γιατί ο προπηλακισμός αφορούσε συναδέλφισσα, εργαζόμενη  μητέρα.
Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο το γεγονός και καλούμε τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα τους αντιπροσώπους στο 35ο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης να απομονώσουν στην πράξη αυτές τις τραμπουκικές  συμπεριφορές.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου