Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

30.000 ευρώ από την Περιφέρεια για όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Κοζάνη-Πτολεμαϊδα-Σέρβια-Βόιο-Πόσα θα πάρουν οι Φανοί της Κοζάνης, Σέρβια και Αιανή

από το kozanimedia.gr
Με το ποσό των 30.000 ευρώ, περίπου, πρόκειται να ενισχύσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μέσω της Π.Ε. Κοζάνης, τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις σε ολόκληρο το Νομό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, από 600 ευρώ έκαστος θα λάβουν και φέτος οι 14 Φανοί της πόλης της Κοζάνης,
ενώ αυξημένη είναι η επιχορήγηση στους φανούς και στη (συνεχώς και με περισσότερο κόσμο) Αποκριά της Αιανής, που θα κυμανθεί περίπου στις 2.600 ευρώ .
Το ποσό των 1.500 ευρώ θα δοθεί από την Π.Ε. Κοζάνης για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στα Σέρβια, όπου ο Δήμος είναι παντελώς «απών» ενώ άλλα 1000 ευρώ
θα δοθούν εκεί από ιδιωτική χορηγία, που κλείστηκε με τη συμβολή και τις προσπάθειες της Περιφέρειας, η οποία, ως φαίνεται, επιχειρεί να ενισχύσει τη φιλότιμη προσπάθεια εθελοντών και συλλόγων των Σερβίων να διοργανώσουν μόνοι τους τις φετινές εκδηλώσεις.
Επίσης η Π.Ε. Κοζάνης θα ενισχύσει του φανούς και τις εκδηλώσεις σε Πτολεμαϊδα, Άνω Κώμη, Κρόκο, Πλατανόρευμα και άλλα χωριά.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου