Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-0 !!!!




Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε, έπαιξε με πάθος και δύναμη και... κατάπιε (1-0)τον Ολύμπιακό που δεν μπορούσε να αντιδράσει και να κάνει φάση. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ο Αϊντάρεβιτς. Μαγευτικός ο κόσμος.
Σε ένα καυτό ΟΑΚΑ, με κόσμο και παίκτες που δίψαγαν για τη νίκη η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της και κέρδισε με ευκολία τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Ωραίο κοουτσάρισμα από τον Χιμένεθ, που έκανε αλλαγές στην εντεκάδα και του βγήκαν. Μαγευτικός ο κόσμος της Ένωση που δεν άφησε μόνη της την ομάδα, παρά τη δυσαρέσκεια που υπάρχει.
Έκανε αυτό που έπρεπε
Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν αυτό ακριβώς που τους είπε ο Χιμένεθ. Έκλεισαν τους χώρους, πήραν τον έλεγχο και δεν άφησαν τον Ολυμπιακό να αντιδράσει. Οι φάσεις που έγιναν ήταν ελάχιστες, με την Ένωση να έχει τις περισσότερες και το γκολ.
Στο 13ο λεπτό οι Πατίτο και Ντίντακ συνεργάστηκαν, με το σουτ του πρώτου να καταλήγει στα χέρια του Λεάλι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ένα σουτ του Φιγκέιρας πέρασε άουτ.
Στο 30ο λεπτό η ΑΕΚ είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία της, με τον Αραούχο να βγαίνει μόνος του μπροστά στον Λεάλι, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Το γκολ για την ΑΕΚ ήρθε τρία λεπτά αργότερα.
Η Ένωση κέρδισε το φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με τον Αϊντάρεβιτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Η μπάλα βρήκε ελάχιστα στο τοίχος και κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού.
Οι Κιτρινόμαυροι συνέχισαν να έχουν το έλεγχο του αγώνα, παίζοντας με δύναμη και πάθος, χωρίς να χάνουν τη συγκέντρωσή τους, παρά το 1-0.
Το κράτησε, πίεσε και για δεύτερο
Στο 48ο λεπτό ο Μάνταλος έπιασε ένα σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Λεάλι, ενώ στο 60᾽ το ίδιο έκανε και ο Μπάρκας με το σουτ του Μάρτινς. Ένα λεπτό αργότερα ο Αϊντάρεβιτς πέρασε τον Μάνταλο, αυτός στον Ντίντακ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ
Η επόμενη πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ έγινε στο 65ο λεπτό. Ο Αραούχο κατέβασε υπέροχα την μπάλα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους του, αλλά το σουτ του κατέληξε κόρνερ.
Οι Κιτρινόμαυροι ανέβασαν τον ρυθμό τους και στο 75ο λεπτό ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Χριστοδουλόπουλος βγήκε στην κόντρα, πέρασε όλους τους αντιπάλους του, με τον Μποτία να τον κόβει αντικανονικά έξω από την μεγάλη περιοχή και να δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Από αυτό το σημείο και μετά η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, πίεσε για το γκολ, χωρίς να ρισκάρει στην άμυνα και έτσι κατάφερε να πάρει τη νίκη.
Οι συνθέσεις
ΑΕΚ: Μπάρκας, Ντίντακ, Βράνιες, Κολοβέτσιους, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος (84᾽ Βινίσιους), Πατίτο (λ.τρ Γιόχανσον), Μπακασέτας (66᾽ Χριστοδουλόπουλος), Αραούχο
Ολυμπιακός: Λεάλι, ΝτεΛα Μπέλλα, ΝταΚόστα, Μποτία, Φιγκέιρας, Ροάνο (63᾽ Ανδρούτσος), Μάρτινς, Ελιονούσι (74᾽ Μανθάτης), Φορτούνης (77᾽ Ρέτσος), Σέμπα, Ιντέγε
Κάρτες
Κίτρινες: Φιγκέιρας, Αϊντάρεβιτς, Ντίντακ, Ελιονούσι, Βράνιες, Μπακασέτας, Μάρτινς, Αραούχο
Κόκκινες: Μποτία (2 κιτ.)
Διαιτητής: Μάνταλος
Βοηθοί: Ακριβός, Τάτσης
4ος: Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας