Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Καταγγελία κατοίκου του Βαθυλάκκου στο Kozanimedia: «Γιατί άργησαν από το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού να στείλουν την ανακοίνωση για το νερό στα ΜΜΕ και στα sites;»

από το Kozanimedia.gr
Για μεγάλη αργοπορία του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στην ενημέρωση των κατοίκων του Βαθυλάκκου για την ακαταλληλότητα του νερού κάνει λόγο στο Kozanimedia η κάτοικος του χωριού Μα. Κ. (τα στοιχεία της στη διάθεση του site), η οποία επισημαίνει:
«Δεν είναι δυνατόν να έχουν γνώση του θέματος με την ακαταλληλότητα του νερού στον Βαθύλακκο από το πρωί και η ανακοίνωση στα ΜΜΕ και στα sites να βγαίνει το βράδυ. Ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού θα έπρεπε να βγει στα τοπικά Μέσα και να πει για το πρόβλημα. Μια ανακοίνωση κολλήθηκε σε καφενεία του χωριού, αλλά ακόμα και σήμερα, Τετάρτη,κάποιοι δεν ήξεραν. Εγώ και κάποιοι άλλοι κάτοικοι παίρναμε τηλέφωνο στα κανάλια να πούμε για το πρόβλημα το απόγευμα της Τρίτης».
Σημείωση Kozanimedia: Η ανακοίνωση του Δήμου εστάλη στα τοπικά ΜΜΕ με mail στις 8.42 το βράδυ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να ασχοληθεί;
Υπάρχει κανένας;
Ο Δήμαρχος πάει στο γραφείο το μεσημέρι,μέχρι να αποφασίσει και μέχρι να βρουν κάποιον να γράψει την ανακοίνωση βράδιασε, λογικά πράματα.
Ου να χαθήτε Συκοφάντες και λασπολόγοι δεν πέρασε ούτε μια μέρα

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ TON ENOIAΞΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ.

Το Προφίλ μας