Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Απάντηση στο δελτίο τύπου της «Ενωτικής Κίνησης» για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Για μία ακόμη φορά, ο επικεφαλής της «Ενωτικής Κίνησης» και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος αναζητεί την προσωπική επιβεβαίωση ότι είναι ο μόνος που τα ξέρει όλα. Με τη διαφορά ότι ο μόνος που το επιβεβαιώνει αυτό είναι ο ίδιος όπως πάντα μέσα από τα δικά του κείμενα και προσωπικές απόψεις.
Αδυνατώντας να κατανοήσει τον ρόλο του και την λειτουργία ενός δήμου, έχει περάσει από το στάδιο της αμφισβήτησης της Δημοτικής Αρχής, σε εκείνο της αμφισβήτησης και των καθ΄ ύλην αρμόδιων υπηρεσιών. Παλιά τακτική και συνήθειά του….εξάλλου είναι ο μόνος που τα ξέρει όλα.
Μετά από δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών, επανέρχεται και επαναλαμβάνει τα ίδια έστω και αν δοθήκαν οι απαραίτητες απαντήσεις και εξηγήσεις.
Απλά να υπενθυμίσουμε ότι  από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής και της αρμόδιας υπηρεσίας υπήρξε αναλυτική καταγραφή ληξιπρόθεσμων οφειλών που δύνανται να επιχορηγηθούν για την αποπληρωμή τους, με βάση και τα στοιχεία του μητρώου δεσμεύσεων ενώ όπως συμφωνήθηκε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, θα τεθεί ερώτημα προς το αρμόδιο υπουργείο αν θα δοθεί η δυνατότητα για εγγραφή επιπλέον ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που κατά τα λεγόμενά του, μία μπορεί να είναι 2εκ. ευρώ, την άλλη 1,5 εκ ευρώ,  ή 800χιλ. ευρώ ή 500χιλ. ευρώ…και πάει λέγοντας.
Όπως τότε, που ως δήμαρχος ο κ. Κωνσταντόπουλος με βεβαιότητα έλεγε ότι είχε μηδενίσει το χρέος του δήμου αλλά τα στοιχεία στη συνέχεια άλλα απέδειξαν.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεροξεκούτης υπογράφει το δελτίο τύπου ή κανένας αλλός φωστήρας;

Ανώνυμος είπε...

Κυριακίδη πρόσεξε μ’ αυτούς που έμπλεξες εκεί πάνω!
Εσύ δεν είσαι σαν κι αυτούς. ΠΡΟΣΕΞΕ

Ανώνυμος είπε...

Κοσματόπουλε ανέβασες το χρέος αντί να το μειώσεις.Όλα τα άλλα είναι αερολογίες. Εσύ και οι φωστήρες του Βελβεντού που τους πήρες για το πατριαρχείο της ΝουΔου.

Ανώνυμος είπε...

Μας βγάλατε δελτίο τύπου, ξέρετε τουλάχιστον τι γράψατε;
Πιστεύετε στα αλήθεια αυτά που γράψατε;
Τι λέει ο Φωτάκης; Εκτός και αν τα γύρισε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

'Ωπα παιδιά. Χτυπήματα και κάτω από τη μέση τώρα; Άσε που η ανακοίνωση θυμίζει ξεκατίνιασμα.
Εγώ ήμουνα στα δημοτικά συμβούλια. Ο Κωνσταντόπουλος την πρώτη φορά είπε ότι οι ληξιπρόθεσμες να αυξηθούν μέχρι 1,5 - 2,0 εκ. ευρώ, αλλά αυτό θα γίνει αφού εξεταστεί ο προυπολογισμός. Την δεύτερη φορά είπε ότι αυτός είδε τον προυπολογισμό, κάτι που δεν έκανε ο δήμος, κωδικό κωδικό και είπε ότι οι ληξιπρόθεσμες μπορούν να αυξηθούν κατά 700 χιλ ευρώ περίπου. Ούτε 800 χιλ ούτε 500 χιλ αυτά είναι δικά σας λόγια για να ρίξετε λάσπη.
Όσον αφορά το χρέος που άφησε, εγώ ήμουν υποψήφιος μαζί του, ποτέ δεν είπε ότι μηδένισε το χρέος αλλά ότι το μείωσε κατά 4,0 εκ. ευρώ περίπου. Πράγμα που επιβεβαιώθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Η λάσπη πέφτει από την ημέρα που ανάλαβαν,να τους θυμίσουμε τα 12 εκατ. που έλεγαν για το χρέος, νομίζουν τρώμε κουτόχορτο, ποιος θα τους πιστέψει άλλωστε, από ψέμα στο ψέμα

Το Προφίλ μας