Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Φεύγουν πρώτοι

Προφανώς στη ζωή ο καθένας είναι ελεύθερος να δηλώνει ό,τι θέλει. Στην Ελλάδα μάλιστα μπορεί να δηλώνει και ό,τι νομίζει πως είναι.

Ο Λαζόπουλος, ας πούμε, δηλώνει δεξιά κι αριστερά ότι κάνει σάτιρα και όχι προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.  
Κανένα πρόβλημα. Πολύ φυσιολογικά ο άνθρωπος δεν κάνει προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ διότι εκεί που βρίσκεται τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μείνει και τίποτα να προπαγανδίσεις.
Αντιθέτως, όταν τον ρωτούν γιατί έκανε προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και έβριζε όσους δεν ήταν με τον ΣΥΡΙΖΑ, απαντά: «Ελα μωρέ, ένα καλαμπούρι κάναμε κι εμείς οι σατιρικοί!».

Αλλά επειδή δεν θυμάμαι: ποιοι φεύγουν πρώτοι όταν βουλιάζουν τα καράβια;

 
Γ. Πρετεντέρης-ΤΟ ΒΗΜΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλιστα. Ο λαζοπουλος δεν κανει σατυρα αλλα προπαγανδα. Σωστο. Ο πρετεντερης κι αλλοι 300 κανουν αντικειμενικη δημοσιογραφια η προπαγανδα κατα του συριζα; Η εκει ειναι ολα φυσιολογικα; Τη στιγμη που μιλαμε οι μισοι "δημοσιογραφοι" του κομιστη εχουν αποκλειστικη απασχοληση την εφευρεση σκανδαλων για την κονιορδου και τη νεαρα υπουργο. Ολα καλα εκει; Ξερω τα φανταζομαστε.

Ανώνυμος είπε...

"Ξέραμε οτι το χρέος δεν είναι βιώσιμο αλλά μας ειχαν πει να μην το λέμε" Πρετεντέρης. Είναι εξω διότι ζει στην ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

Ρε κοματοσκυλα της συμφοράς κυριε Πρετεντερη και κυριε Μανδραβελη που πατε με οποιον σας βολεβει καθε φορα εσεις θα μας κανετε κηρυγματα; Και σεις απο το αιβρες τι τους θελετε και τους ανεβαζετε αυτους; Καλα κρατατε τη σελιδα με τους υπολοιπους. Αυτοι οι δυο τι δουλεια εχουν εδω; Ξεχασατε τις μετάνιες που έβαζαν στον Σαμαροβενιζελο για να κρατηθουν στα ΜΜΕ; Τωρα δεν τους βολεψε το τσιπρας και τον κανουν πολεμο. Και μεις πολεμο θελουμε κυριοι γιατι μπλεξαμε με τουτους εδω, αλλα οχι με ορους οπως εσεις. Στην περιπτωση αυτή εμείς είμαστε απέναντι σας. Ακου να μιλανε οι Πρετεντερης και Μανδραβελης!!! από που κι ως που δηλαδη;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το <> παρακαλούμε να το υποβάλετε και στους ανεξάρτητους δημοτικους συμβουλους του Κοσμάτο-πούλου του Μεγαλοπρεπή. Ξεκινοντας απο τον κύριο ΤΕΤΟ και τους ψηφοφόρους του που θα τους οδηγήσει τώρα στη στάνη του Κεχαγιά.

Το Προφίλ μας