Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Οσίας Θεοδώρας


ΠPΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού και το Δημοτικό Συμβούλιο, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις λατρευτικές εκδηλώσεις, με την ευκαιρία της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου
της Oσίας Θεοδώρας, Βασιλίσσης Άρτης της εκ Σερβίων.
Ο Δήμαρχος
Βασίλειος Κωνσταντόπουλος

ΠPΟΓPΑΜΜΑ
Σάββατο 25 Ιουνίου 2011
7:00μ.μ.:  Υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Οσίας Θεοδώρας έμπροσθεν του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Κυριακής Σερβίων. Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιεαρατικός Εσπερινός με την παρουσία των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Άρτης κ. Ιγνατίου, Φλωρίνης,  Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011
7:00π.μ.: Όρθρος και Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Κυριακής Σερβίων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Ιγνατίου και συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητου και του Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Na pite kai Megia ston Paylo gia tin nea lipsano8iki tou Lipsanou tis Agias, Apo asimi, xryso kai diamadia Svarof 8a apotelite.

Ανώνυμος είπε...

Ο φυσικός χώρος υποδοχής του λειψάνου της Οσίας Θεοδώρας θα έπρεπε να είναι η Βασιλική του Κάστρου των Σερβίων, που θα απέδιδε την ιστορικότητα του γεγονότος και τη δέουσα μεγαλοπρέπεια.
ΓΜ

Το Προφίλ μας