Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Συνάντηση με την Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας από την διοικούσα επιτροπή του ΓΕΩΤ.Ε.Ε Δ. Μακεδονίας.

Συνάντηση γνωριμίας με την  Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας κ. Δ. Γεωργακοπούλου – Μπάστα είχε η νεοεκλεγείσα διοικούσα επιτροπή του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (ΓΕΩΤ.Ε.Ε) Δ. Μακεδονίας.
Παρόμοιες συναντήσεις είχε και με τον α΄και β΄βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης Καστοριάς. Πιο αναλυτικά συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής ενότητας Καστοριάς κ. Σαββόπουλο τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Κεπαπτσόγλου, τον Δήμαρχο Καστοριας κ. Χατζησυμεωνίδη και τον Δήμαρχο Νεστορίου κ. Γκοσλιόπουλο.

Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η ανταλλαγή απόψεων σε ζητήματα ανάπτυξης της περιοχής, ώστε να αναληφθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες από τους τοπικούς φορείς για τη δημιουργία ενός κοινού πεδίου αναφοράς.
Επίσης αναφέρθηκαν συνοπτικά οι αρχές και κανόνες που διέπουν το ΓΕΩΤ.Ε.Ε., η συμβολή του στην προστασία του δημόσιου συμφέροντος, αλλά και τα επιστημονικά - επαγγελματικά δικαιώματα των μελών.
Αντίστοιχες συναντήσεις προγραμματίζονται και με τους αντίστοιχους φορείς των υπόλοιπων νομών με στόχο τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης του Επιμελητηρίου.

      Ο
                                                                         Πρόεδρος του ΓΕΩ.Τ.Ε.Ε.
Παράρτημα Δ. Μακεδονίας

    Βαγγέλης Σημανδράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας