Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Tα τίναξε όλα στον αέρα, για μια πεολειχία ;

Της Μαρίας Δεναξά, aixmi.gr
Δεν βρίσκω λόγια για να σας περιγράψω το πώς ξύπνησαν οι Γάλλοι το πρωί της Κυριακής στο άκουσμα της είδησης ότι ο Ντομινίκ Στροσκάν, το φαβορί των σοσιαλιστών για την προεδρία του 2012, το καμάρι της Γαλλίας στο ΔΝΤ τα τίναξε όλα στον αέρα, για μια πεολειχία δια της βίας με μια 32 χρονη αμερικανίδα καμαριέρα .
Μετά το πρώτο σοκ, τα ερωτήματα που γεννήθηκαν αμέτρητα:
  • -Δάχτυλος του Σαρκοζί ενόψει προεδρικών;
  • -Σκευωρία εκείνων που εποφθαλμιούσαν τη θέση του Στροσκάν ή δεν τον ήθελαν στο ΔΝΤ και του την είχαν στημένη;
  • -Η καμαριέρα θέλησε τον εκμεταλλευτεί για να της πέσει το Λόττο;
  • -‘Η, απλά, όσα διαδραματίστηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι μια καταστροφική αδυναμία του δ/ντή του ΔΝΤ που ο κόσμος την έχει τούμπανο και ο Στροσκάν κρυφό καμάρι ;
Αν και η αλήθεια, αδιαμφισβήτητα, θα λάμψει προσεχώς δεν θα μπορούσα να σας κρύψω πως ένα από τα αγαπημένα θέματα συζήτησης στα σαλόνια του Παρισιού και στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, χρόνια τώρα, είναι ο εθισμός στο σέξ και οι ανεξέλεγκτες σεξουαλικές ορμές του Στροσκάν, που τα τροφοδοτούσαν περιστατικά σαν και αυτό που φαίνεται να τον βγάζουν off από το πολιτικό πεδίο της Γαλλίας και το ΔΝΤ .
Ίσως και να μην είναι τυχαίο, τελικά, ότι η πρώτη φορά που άκουσα να μιλάνε για τον δ/ντή του ΔΝΤ ήταν για θέματα κρεβατοκάμαρας, με αφορμή τον τρίτο του γάμο με την πολύ πετυχημένη δημοσιογράφο Αν Σενκλέρ! Θυμάμαι πως κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής, μου είχε προκαλέσει εντύπωση η αποκάλυψη ότι και οι δύο σύχναζαν σε κλάμπ ανταλλαγής συντρόφων (!) και οτι σεξουαλικά ήταν πολύ απελευθερωμένοι, γι’ αυτό και τα «βρήκαν» .
Δεν έδωσα σημασία.
Όταν, όμως, τον Οκτώβριο του 2008 που ξέσπασε το ρόζ σκάνδαλο στο ΔΝΤ με πρωταγωνιστή τον ίδιο και μια οικονομολόγο υφιστάμενη του, βγήκε η σύζυγος του να δικαιολογήσει το παραστράτημα (ήταν η ίδια που είχε ανακαλύψει την απιστία), τότε είπα πως χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει !
Έκτοτε, έμαθα από γαλλίδα κοινοβουλευτική συντάκτρια ότι 14 γραμματείς, μεταξύ αυτών και ηλικιωμένες, το έχουν βάλει στα πόδια από το γραφείο του στη Βουλή γιατί ο «κύριος ΔΝΤ» είχε – λέει – τη συνήθεια να τις κλειδώνει στην τουαλέτα με κακό σκοπό !
Συνάδελφος εξ Αμερικής μου εκμυστηρεύθηκε ότι παραλίγο να βιάσει φίλη του στο ασανσέρ του ΔΝΤ, ενώ στο ίντερνετ κυκλοφορεί βίντεο μαρτυρία απόπειρας βιασμού μιας νέας νεαρής δημοσιογράφου εν έτει 2002.
Ποιος θα το πίστευε, ότι πίσω από τον 62χρονο πατέρα 4 παιδιών, τον λαμπρό οικονομολόγο, τον πετυχημένο πολιτικό, τον «σωτήρα» της Ελλάδας, ίσως να κρύβεται μια εξαρτημένη από τα πάθη προσωπικότητα;
Όπως και να έχει, αθώος ή ένοχος, αυτή η άσχημη ιστορία που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι μπορεί να είναι και προϊόν σκευωρίας, φαίνεται να απειλεί με άδοξο τέλος την καριέρα του Ντομινίκ Στροσκάν στο ΔΝΤ και να του κόβει το δρόμο για την διεκδίκηση της προεδρίας του 2012..
Φαινομενικά, μοναδικός κερδισμένος βγαίνει ο Νικολά Σαρκοζί ..
Όμως, στην πολιτική έχει ο καιρός γυρίσματα ..

3 σχόλια:

ακρη ελασσονας μανιταρια ελασσονας κοντοτασιος νικος είπε...

ετσι ειναι οι πιτες ....ειναι ακριβες

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το γεγονός μπορεί να κοστίσει πολή στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

E Ellada exase ton episimo sponsora tis xreokopias, ton dabatzitis, meta apo ayto nai 8a mas kostisi poli, re den drepomaste leo. Kinigima oloi 8eloune

Το Προφίλ μας