Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κάθε μέρα και ... λιγότερο πολιτικό βάρος

Οι σημαντικοί πολιτικοί είναι εκείνοι που δεν προσδιορίζονται από τις περιστάσεις, ούτε αλλάζουν τις αρχές και τα πιστεύω τους ανάλογα με τους καιρούς. Ο κ. Κ. Καραμανλής επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την παραπάνω ρήση αφού απέδειξε ότι οι συνθήκες της κρίσης δεν επηρέασαν τις σταθερές αρχές του μοναχικού ηγετικού
βίου. Ο πρώην πρωθυπουργός προσήλθε χθες εμφανώς μαυρισμένος στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ δείχνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει τα μπάνια στη θάλασσα και την απαραίτητη απογευματινή ηλιοθεραπεία που φτιάχνει τη διάθεση.

Ο κ. Καραμανλής εκτός από μαυρισμένος ήταν και αδυνατισμένος. Κάθισε δίπλα στον κ. Κ. Πουπάκη και μίλησε με πολλούς βουλευτές, πέραν του κ. Ευ. Αντώναρου, πάντα με καλή διάθεση (εξαιτίας βεβαίως της ηλιοθεραπείας. Κάποιοι λένε πάντως ότι δεν αντάλλαξε κουβέντα με τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο, τον άλλοτε ισχυρότατο υπερυπουργό του, αλλά η πληροφορία ελέγχεται. Νεοκαραμανλικοί αμφέβαλλαν αν αυτό ισχύει, αλλά προσέθεταν ότι αν ισχύει τότε δεν μπορεί παρά να είναι το αποτέλεσμα της αυτοκριτικής του Πάκη στην προσπάθειά του να προσαρμοστεί με τις απαιτήσεις της νέας ηγεσίας. 
Από ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας