Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Το επίμαχο κτίριο δίπλα απο την Κ.Πλατεία Σερβίων!

Από το live-avles.info
Το επίμαχο κτίριο, που βρίσκεται δίπλα απο την κεντρική πλατεία Σερβίων και εγινε συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού, σχετικά με την τύχη του και την επικινδυνότητα που παρουσιάζει...

8 σχόλια:

Γ.Φ. είπε...

EXEI KAΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΝ ΤΟ-ΩΡΑΙΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ-ΑΥΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ-ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΡΦΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή το θέμα το παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια θα ήθελα να συγχαρώ το ΔΣ Σερβίων που επιτέλους τόλμησε και πήρε μια ξεκάθαρη θέση για αυτό το έκτρωμα στο κέντρο των Σερβίων. Μια εστία μόλυνσης που είναι επικίνδυνη για την υγεία των πολιτών και για την σωματική τους ακεραιότητα.
Όσο για τον κύριο που εντελώς με προσωπική του πρωτοβουλία το δήλωσε διατηρητέο που βρίσκεται τώρα; Δηλαδή μας το άφησε προίκα;
Εύχομαι ώσπου να παρθούν κάποια συγκεκριμένα μέτρα να μην συμβεί κάτι δυσάρεστο γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι εμείς που μένουμε και ζούμε στα Σέρβια ότι το κτήριο αυτό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο.
Αναρωτιέμαι ποιος άραγε θα φέρει την ευθύνη αν συμβεί κάτι απρόοπτο .
Πράγμα που το απεύχομαι.
saxatas

Ανώνυμος είπε...

Από τις σκαλωσιές φαίνεται ότι γίνονται κάποιες εργασίες εκεί. Η μουσική στο βιντεάκι τι είναι? Από περιέργεια ρωτάω και γιατί μου άρεσε.

Ανώνυμος είπε...

Οι σκαλωσιές εκεί βρίσκονται για λογούς ασφάλειας . Μην τυχόν περάσει κανένας από κάτω και πέσει κάποιο κομμάτι και όχι για κάποιες εργασίες. Πρέπει να ντρέπονται που τόσα χρόνια υπάρχει αυτό το θέαμα στο κέντρο της πόλης μας.

SIHVAS είπε...

ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΑ
ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ 40 ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους κατι γινεται στα Σερβια....εφυγε μια σαπιλα 8ετιας,θα γκρεμιστει κ'το καρκινωμα μιας ζωης !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εμενα μου αρεσει που χαρακτηριζονται τα σερβια "πολη"

πολη χωρις πεζοδρομο, χρωμα και ζωη πρωτη φορα βλεπω

Ανώνυμος είπε...

O Δήμαρχος Σερβίων καθοδηγεί το Δημοτικό του Συμβούλιο να πάρει ομόφωνη απόφαση να κατεδαφιστεί το μοναδικό ιστορικό και διατηρητέο κτίριο μέσα στην κεντρική πλατεία Σερβίων. Είναι δυνατόν ο Δήμαρχος μιας ιστορικής πόλης να εισηγείται την κατεδάφιση ενός διατηρηρητέου κτιρίου;
Η περιφέρεια θα αποδεχτεί την απόφαση;
Τα ξέρει αυτά η αρμόδια εφορεία νεώτερων μνημείων;

Το Προφίλ μας