Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Προσοχή !!! Έτοιμος να γαμ@@@ Βουλευτή του ΛΑΟΣ ο Μεϊμαράκης

Οσοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στη Βουλή έμειναν με το στόμα ανοικτό ακούγοντας τις ύβρεις που εκστόμισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εναντίον του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Ιωάννη Κοραντή.
‘Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κοραντής διασταυρώθηκε με τον κ. Μεϊμαράκη, στους διαδρόμους της Βουλής έξω από την Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας στην οποία συμμετείχαν και οι 2.
«Καλημέρα», του είπε ο κ.Κοραντής και ποιός είδε τον Βαγγέλη και δεν τον φοβήθηκε! Ο βουλευτής της ΝΔ, «στόλισε» τον κ. Κοραντή με όλες τις ύβρεις που υπάρχουν στο λεξιλόγιο και που θα έκαναν και τον πιο αθυρόστομο άνθρωπο να κοκκινίσει!
‘Ολος ο διάλογος:


ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΝΤΗΣ: Καλημέρα
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Μου λες καλημέρα εμένα ρε αλήτη; Λες καλημέρα εσύ που με πας στα δικαστήρια; Παλιομ……, καραγκιόζη! Έλα έξω ρε, έλα έξω, θα σε γ…..!
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ έμεινε άναυδος να τον παρακολουθεί, άλαλος κι έκανε το… σταυρό του.
Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους μετά το περιστατικό ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Ούτε καλημέρα να μου λένε όσο θέλουν να με στείλουν στην προανακριτική και να λένε οτι τα πήρα».
Ο κ. Κοραντής έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής.
Αιτία, η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Προέδρου του ΛΑΟΣ και τον κ.Μεϊμαράκη με σκληρές κουβέντες και κατηγορίες με αφορμή το θέμα των υποβρυχίων. Ο κ.Μεϊμαράκης από το βημα της Βουλής είχε κατηγορήσει τον κ. Καρατζαφέρη οτι τον είχε επισκεφθεί όταν ήταν υπουργός Αμυνας και τον είχε πιέσει να υπογράψει για τα υποβρύχια.
www.newsit.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μειμαρακη ψευτομαγκα ,πες αλευρι!!!!Ο εισαγγελεας του Αρειου Παγου σε γυρευει!!!!Νομιζεις οτι με τις υβρεις και τον τζαμπουκα που πουλας , θα αποφυγεις τουλαχιστον τις πολιτικες ευθυνες που σου καταλογιζει εσενα και καμμια δεκαρια πολιτικους των δυο "μεγαλων" κομματων ο ανωτερο εισαγγελεας για το "υποβρυχειο" σκανδαλο.Κουτεντε, ε κουτεντε!!!!Αλλου 'ρα π'δε σι ξερ'ν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τους ρε να ξεκατινιαστούν να μαθευτεί καμία αλήθεια,να πάνε όλοι παρέα φυλακή.

Με τα σείς και με τα σας οι άλλοι παραδέχτηκαν ότι έφεραν εκατομμύρια μίζες στο ΠΑΣΟΚ και κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ανώνυμος είπε...

«Σκατομαλ…, καραγκιόζη, έλα έξω, βγες έξω να σε γ…» Ας συμπεριληφθεί στις φράσεις μεγάλων πολιτικών ανδρών. Ετσι θα διασωθεί στην ιστορία η πολιτική μνήμη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ανώνυμος είπε...

Ανατρίχιασαν πολιτικοί και μέσα ενημέρωσης με τα γαμοσταυρίδια του Μεϊμαράκη στον ιερό χώρο του Κοινοβουλίου. Εκεί μπορούν να ακούγονται ψευδείς προγραμματικές δηλώσεις, πλαστοί προϋπολογισμοί, απατηλές εξαγγελίες, ξύλινες φλυαρίες, εμετικά γλυψίματα των αρχηγών, τιτανομαχίες για άδεια πουκάμισα αλλά όχι η λέξη αρχιμαλάκας. Τι «εκφράσεις χαμαιτυπείου», τι «γλώσσα πεζοδρομίου», τι «φρασεολογία περιθωρίου» ακούσαμε για συνήθεις κουβέντες θυμού που μπορούν να ειπωθούν οπουδήποτε από οργισμένους ανθρώπους, σε μία ακόμα επίδειξη ηθικολογίας και καθωσπρεπισμού.

Και αυτή η έκπληξη των αποστειρωμένων συγκάλυψε τις δύο σημαντικότερες πτυχές της υπόθεσης που υποχώρησαν πολύ χαμηλά στην ατζέντα. Η κυριότερη αφορά στην ουσία των καταγγελιών. ΄Ενας αρχηγός κόμματος (έστω της σοβαρότητας του αρχηγού του «Λάος») αποκαλεί «μπροστάρη» τον πρώην Υπουργό Άμυνας υπονοώντας σαφώς ότι ζητούσε μπροστάντζα στην παραγγελία των όπλων, ο δε «υβριστής» κατήγγειλε ότι ο Καρατζαφέρης τον επισκέφθηκε χωρίς συνοδεία (δηλαδή χωρίς μάρτυρες) για να πιέσει υπέρ συγκεκριμένου όπλου υπαινισσόμενος με τη σειρά του ότι δεν το έκανε λόγω εξειδικευμένης τεχνογνωσίας. Με αυτό θα έπρεπε να είχε χαλάσει ο κόσμος , αγαπητοί συνάδελφοι και κύριοι βουλευτές, δηλαδή για τα γαλλικά σκάφη και όχι για τα άλλα «γαλλικά», όπως σαν χαμηλοβλεπούσες παρθένες αποκαλείτε τις χριστοπαναγίες.

Η άλλη πτυχή είναι επίσης σημαντική. Ο Μεϊμαράκης δεν έχει απωλέσει την ικανότητά του να αντιδρά σαν κανονικός άνθρωπος. Και οι κανονικοί άνθρωποι δεν ανταλλάσσουν καλημέρες με αυτούς που τους αποκαλούν διεφθαρμένους. Ένας αθώος (εμείς ασφαλώς δεν έχουμε καμμιά γνώση ούτε για τους αθώους ούτε για τους ενόχους αυτής της ιστορίας), αν συκοφαντηθεί με βαριές κατηγορίες, αντιδρά βίαια και όχι σύμφωνα με το εγχειρίδιο του Ζαμπούνη. Η εικόνα πολιτικών που δημοσίως αλληλοκατηγορούνται για βαρύτατες ποινικές παραβάσεις και ιδιωτικώς συμπεριφέρονται με όλους τους κανόνες των δημοσίων σχέσεων είναι που προκαλεί την πραγματική αποστροφή και οργή στους πολίτες για το πολιτικό θέατρο που συχνά παρακολουθούν, και όχι τα λίγα βρισίδια στους διαδρόμους της Βουλής. Την ύβρη στην περίπτωση αυτήν τη διέπραξε ο Κοραντής.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=6643

Το Προφίλ μας