Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Ανέλαβε γραμματέας στο ΕΣΠΑ, περιμένει τις αρμοδιότητες

Εγκαταστάθηκε στο γραφείο της, αλλά μένει να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Ο λόγος για το πρόσωπο που επιλέχθηκε για τη νεότευκτη θέση του Ειδικού Γραμματέα Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ). Θα της εκχωρηθεί μέρος των αρμοδιοτήτων που έχει σήμερα ο γενικός γραμματέας Επενδύσεων Γιώργος Πετράκος, ο οποίος τώρα θα χειρίζεται το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Ο διαγωνισμός έληξε στις 21 Φεβρουαρίου και για τη θέση επιλέχθηκε η κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο μισό της δεκαετίας του 2000 ήταν προϊσταμένη της διαχειριστικής αρχής του ΕΣΠΑ στην Κοζάνη και έχει συγγενική σχέση με βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που πολιτεύεται στην περιοχή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απέδειξες ai-vres οτι, ένα απο τα κομματόσκυλα εισαι και ΕΣΥ, διότι το σχόλιο για την εξαδέλφη του βουλευτού που βολεύτηκε δεν το δημοσίευσες.-

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:
Όπως όλως τυχαίως όλα τα μοντέλα παντρεύονται επιχειρηματίες και εφοπλιστές, έτσι όλως τυχαίως και για θέσεις τέτοιες πρέπει να έχεις αμιγώς κομματικό βιογραφικό. Να είσαι πρωτοκλασάτο στέλχος κόμματος (εξουσίας)! Οι ανένταχτοι και ανεξάρτητοι -όσο καλοί κι αν είναι- δεν έχουν καμία απολύτως τύχη στις προαγωγές και ειδικά σε προαγωγές τέτοιου είδους.

Ανώνυμος είπε...

Τυχαίο ?????????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!!!!!!!!!1

Το Προφίλ μας