Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Η μητέρα του Αλέξη μιλάει στην Έλλη Στάη: "Του έμαθα να μη φοβάται..."


από το ellispoint.gr
«Αν είχε φοβηθεί το δολοφόνο του, τώρα θα ζούσε», λέει η κυρία Τζίνα Τσαλικιάν. 
Μπαίνω στο κατάστημά της στην οδό Βουκουρεστίου, με αμηχανία, για να τη συναντήσω. Ήθελα από πέρυσι να τη δω από κοντά, αλλά το ένστικτό μου έλεγε ότι πρέπει να είναι μεταγενέστερος ο χρόνος της συνάντησης. Την βλέπω, είναι γλυκειά, εγκάρδια, μια ήρεμη επαγγελματίας στο χώρο της δουλειάς της. Αν δεν ξέρεις τι έγινε πέρυσι αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, δεν θα καταλάβεις ότι αυτή η γυναίκα κουβαλάει μέσα της όλο τον πόνο της απόλυτης απώλειας, που είναι ο χαμός του παιδιού σου, αλλά και όλο το φορτίο των βίαιων γεγονότων που σημάδεψαν τη χώρα, μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.
«Με βαραίνει ότι του έμαθα να μη φοβάται τίποτα στη ζωή» - μου λέει- και καταλαβαίνω αμέσως… Αν φοβόταν, ίσως να μην είχε ορθώσει την εφηβική του αντίδραση στο γνωστό σε όλους μας «βαρβαρισμό» κάποιων οργάνων της τάξης… «Αν είχε φοβηθεί το δολοφόνο του, τώρα θα ζούσε» λέει η κα. Τζίνα Τσαλικιάν. «Αυτό το βάρος κουβαλάω, τον έμαθα να μην φοβάται…».
Τη νιώθω, αισθάνομαι άβολα, δεν είμαι η δημοσιογράφος κι’ εκείνη η επιχειρηματίας. Είμαι η μάνα και είναι η μάνα. Το ίδιο βάρος θα ένιωθα και εγώ…
«Είμαι μια γυναίκα που πάλεψα και δούλεψα πολύ. Αυτό μάθαινα και στα παιδιά μου. Ο Αλέξης ερχόταν εδώ και με βοηθούσε – δούλευε μαζί μου – ήταν ένα καλό, καλοαναθρεμμένο παιδί- όχι αυτά που λένε βουτυρόπαιδα – ένα παιδί με ανατροφή καλή , που του την έδωσα εγώ».
«Και η δίκη; Τι θα γίνει με τη δίκη που θα ξύσει πληγές;» τη ρωτάω… Αντιδρά πολύ, με αξιοπρέπεια μεν, αλλά πολύ. Την χτυπάει βαθειά το γεγονός ότι θα ακουστεί ξανά από τα χείλη του γνωστού δικηγόρου η φράση «το παιδί με την αποκλίνουσα συμπεριφορά». Όπως την πειράζει βαθειά ότι περιφέρεται η δίκη από χωρίου εις χωρίον. Θέλει μια δίκη για το δολοφόνο του παιδιού της.
«Θέλω να ξέρω ότι το παιδί μου δεν έφυγε, όπως ένα σκυλί που το πάτησε ένα αυτοκίνητο και το άφησε στην άκρη του δρόμου». Θέλει ακόμη να μην γίνει καμία εκμετάλλευση πολιτική στην επέτειο του ενός χρόνου από το χαμό του Αλέξη και τα βίαια γεγονότα που σάρωσαν την Ελλάδα.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης – μου λέει – ζήτησε η μνήμη του Αλέξη να μην σφραγιστεί φέτος με βία. Θα ήθελα, η 6η Δεκεμβρίου να καθιερωθεί από την πολιτεία ως, « ημέρα κατά της βίας»ή ως «ημέρα των δικαιωμάτων των νέων». «Αυτή θα ήταν και η καλύτερη τιμή για τη μνήμη του παιδιού μου». Θα ήταν και μια λογική πρόταση – λέω εγώ – στον Υπ. Δημόσιας Τάξης (με τον οποίο μίλησα αφού είδα την Τζίνα Τσαλικιάν) ώστε οι νέοι που ξεχύθηκαν πέρυσι στους δρόμους και το ίδιο θέλουν να κάνουν και φέτος, να μην «καπελωθούν» από βίαιες αυθαιρεσίες άλλων, είτε αυτοί είναι αστυνομικοί, είτε είναι πολίτες. Πριν φύγω από το μαγαζί της οδού Βουκουρεστίου, είμαι εγώ αυτή που δακρύζω όταν μου δείχνει τη φωτογραφία που έχει εκεί του Αλέξη, και είμαι εγώ αυτή που αισθάνομαι την ανάγκη, να την κρατήσω σφιχτά στην αγκαλιά μου, πριν φύγω. Η μαμά του Αλέξη αντέχει, γιατί ξέρει ότι θα πρέπει να το αντέξει, μέχρι το τέλος της ζωής της.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

parakalo ton diaxiristei tou Blog na apomakrinei to fasistikota sxoleio tou "anonimou"...
sevasteite 2 pragmata krima einai...
euxaristo k elpizo na to kanete...

Ανώνυμος είπε...

Ere logokrisia, oute epi xoudas de ginotane ayto to pragma, eiste epikindinoi kirioi, oti sas aresei dimosieyete edo pera, alla ena na xerete i koultoura me koultoura xtipiete.

Fasistes kai dosilogoi einai oi kirioi pou diatiroune ena anonimo kai aprosopo blog. e lipon parte tora ta onomata ton 2 egkefalon aytou tou geto sosialistokoumouniston kai afiste tin kinonia na tous krinei:

1. Tsolakidis
2. Sabbidis

kai ma8ete kirioi oti i pliroforiki einai pronomio ton olon.

ai-vreS είπε...

Το σχόλιο διαγράφηκε, διότι περιείχε υβριστικούς χαρακτηρισμούς για ένα παιδί που αδίκως δολοφονήθηκε και προσβάλλει τη μνήμη του.
Όσο για τα ονόματα που αναφέρεις, φίλε μας, μας έκανες να γελάσουμε βραδιάτικα.

Υ.Γ. Χαιρόμαστε που τουλάχιστον εσύ υπογράφεις με το όνομά σου σ' ένα ανώνυμο και απρόσωπο blog....

Ανώνυμος είπε...

To blog to exei o pitsabas gi auto alonizei edo mesa o pliatsos.

Ανώνυμος είπε...

Otan edo mesa diasirode diafora atoma apo ton dimarxo, ton mpouxoura teleytea ton foti ton galogayro, sas aresi sas aresi kirioi tou Pasok. Eki den epembenete giati sas aresoune ta piperata kai ta koutsobolistika, aytin einai i anonimi prosopikotita sas kirioi, as fanerosete prota ta onomata sas kirioi kai dimiourgoi to bolg kai stin sinexia kai ego 8a diatipono tis apopsis mou dimosios analambanodas tin ey8ini tou logou mou. Giati den to epidiokete? Blepete tin enia tou koukouloforou kiroi tou pasok kai tou siriza tin diatiponete opos sas aresi. Fobaste na petaxete tis KOUKOULES? sas roto ey8eos. diaforetika paradextite tora dimosios oti eiste koukouloforoi. KOUKOULOFOROI tou Pasok kai tis demek aristeras.

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν να είμαστε σίγουροι όταν ανώνυμα αναφέρουμε ονόματα.
Αν με το “sabbidis” εννοείς εμένα τον Σαββίδη Αναστάσιο, λυπάμαι για σένα χωρίς να ξέρω ποιος είσαι. θέλω όμως να σε συγχαρώ που βρίσκεις και εσύ ενδιαφέρον στο διαδικτυακό τρόπο επικοινωνίας, έστω και αν χρησιμοποιείς άσχημο τρόπο για να παρουσιάσεις αυτά που νομίζεις και πιστεύεις.

Εγώ νομίζω ότι στην πραγματικότητα είσαι ένα κοινωνικό άτομο. Ένας ενεργός πολίτης που προβληματίζεται και θέλει να συμμετέχει σε συζητήσεις με πολιτικό και πολιτιστικό περιεχόμενο. Αδικείς όμως τον εαυτό σου όταν είσαι αγενής και βρίζεις κάποιους χωρίς να γνωρίζεις την πραγματικότητα.

Δεν πειράζει όμως και ξέρεις γιατί; Γιατί όσο ανώνυμος και αν θέλει να είναι κάποιος, επώνυμες είναι οι απόψεις του και ο τρόπος σκέψης σου και αυτές τον χαρακτηρίζουν.



Δεν θα ήθελα να απολογηθώ για τους υπεύθυνους του ¨Aivres¨.

Πάντως πιστεύω ότι κάνουν καλά την δουλειά τους. Και δίνουν τη δυνατότητα σε άτομα σαν κι’ εσένα να εκφράζουν και ανώνυμα αυτά που θέλουν και πιστεύουν.

Για να κάνει κάποιος ένα blog δεν είναι κανένα προνόμιο, ούτε και δύσκολο. Μπορώ να σε βοηθήσω αν θέλεις.



Τελειώνοντας θα ήθελα να σου πω, ότι έχω και εγώ ένα δικό μου blog. Μπορώ να σου το δώσω αν μου το ζητήσεις. Εκεί μπορείς να δεις με τι πράγματα ασχολούμαι εγώ και το επίπεδο διαλόγου που εγώ θέλω να αναπτύξω.


Φιλικά Τάσος Σαββίδης

ai-vreS είπε...

Τα άτομα που αναφέρεις φίλε ανώνυμε 6.11 είναι δημόσια πρόσωπα εκλεγμένα και από την ιδιοτητά τους προκύπτει το προνόμιο/δικαίωμα της (κόσμιας) κριτικής. Αλίμονο αν απαγορευόταν η κριτική στους νόμιμα εκλεγμένους εκπροσώπους μας!

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαφές, οτι ορισμένοι δεν μπορούν να αντιληφθούν, τις πάγιες αρχές, με τις οποίες λειτουργεί το aivres εδω και ενα έτος!
Εχουν την εντύπωση ορισμένοι, επειδή γράφουν ενα ανώνυμο σχόλιο, να επιβάλουν και στην Δνση του ιστολογίου, πως να αντιμετωπίζει τις κριτικές!
Πάγια αρχή του ιστολογίου, είναι η ευπρεπής-πολιτική άποψη και κριτική, σε κάθε θέμα δημόσιας κριτικής.
Δεν δημοσιευονται υβρεις και χυδαιότητες!
Είναι προφανές, οτι λόγω στήριξης των θέσεων του Πασοκ, το ιστολόγιο να εχει πιο ευμενή αντιμετώπιση εκτιμήσεων που πρόσκεινται στο Πασοκ, χωρίς κατ' ουσίαν, να απορρίπτει και την δεξιά άποψη, αρκεί αυτή να είναι ευπρεπίζουσα μέσα στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου!
Οσοι εχουν δεξιά αισθήματα και δεν τους αρέσει το στύλ του ιστολογίου, εχουν να μια επιλογή!
Το...Στρίβειν δια του...ιστολογίου δηλ να κανουν ενα δικο τους ιστολόγιο και να λένε οτι νομίζουν!!!
Τέλος, να γνωρίζουν ορισμένοι, οτι το ιστολόγιο είναι Συντακτική Ομάδα και οσα ονόματα και αν διατυπώνονται είναι...αποκυήματα της φαντασίας, αυτών που τα συλλογίζονται! Σαφώς κάθε Blog διατηρεί την τυπική ανωνυμία του και δεν χρειάζεται να απολογείται στην ανόητη κρίση οιουδήποτε!
Στις 21/12/09 το ιστολόγιο συμπληρώνει το ΕΝΑ ετος ζωής, με ενα πλούσιο απολογισμό της πορεία του! Απο τώρα, μπορούν να εκφράζονται οι ευχές και να τα...εκατοστήσει!!!

Delino είπε...

Για την ανωνυμία των blogers και των σχολιαστών αλλά και για όσα έχουν λεχθεί και γραφτεί, τόσο υπέρ όσο και κατά, νομίζω ότι δεν υπάρχει ακόμα διαμορφωμένη άποψη στα περισσότερα άτομα.
Αρκετά επιχειρήματα και από τις δυο πλευρές περί ανωνυμίας ή μη τα βρίσκω πειστικά και ρεαλιστικά.
Προσωπικά κλείνω κατά της ανωνυμίας.
Δέχομαι όμως την ανωνυμία ως μια πραγματικότητα τη σέβομαι και δεν την πολεμάω.
Ειδικά για το Ai-vres, έχω ένα λόγο παραπάνω, αφού φιλοξενεί συχνά άρθρα όλων των φορέων και ατόμων ανεξάρτητα από το πού πρόσκεινται κομματικά. Επιπλέον θεωρώ μεγάλη την προσφορά του στην ανάδειξη προβλημάτων που αφορούν την περιοχή μας.
Οφείλω να του ευχηθώ από τώρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Για το βιβλίο-Επισκεπτών και τις ευχές ΌΛΩΝ, θα δημιουργηθεί εντός των προσεχών ημερών, ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ για την διατύπωση των ευχών, επι τη Επετείω ΕΝΟΣ Ετους λειτουργίας του ιστολογίου...
To Iστολόγιο Ai-vres πιστό στις αρχές της Πολυφωνίας και του Αδιάλειπτου-Ευπρεπή δημοκρατικού διαλόγου, θα συνεχίσει την προσπάθεια προβολής και ανάδειξης της πόλης και της περιοχής Σερβίων....και την επόμενη 10ετία!!! (2010-2020...)

ai-vreS είπε...

Ωραία ιδέα φίλε μας. Να τη σκεφτούμε λίγο...

Ανώνυμος είπε...

Δεν απαιτείται και πολύ σκέψις Κύριοι του Ιστολογίου! Είναι προφανές, οτι Επι τη Επετείω 1ός Ετους λειτουργίας του Ai-vres, η Δνσις του, θα πρέπει να καθιερώσει το Βιβλίον-Ανάρτησις Επισκεπτών, στο οποίον, θα εκφραστούν αι Ευχαί ΟΛΩΝ...
Να υπενθυμίσουμε εις το ευρύν Ακροατήριον οτι τα Γενέθλια του Ιστολογίου είναι τη...21/12/2009!
Τo Bιβλίο Επισκεπτών, προτείνεται να ξεκινήσει απο τις 11/12/2009...

Ανώνυμος είπε...

''Πάγια αρχή του ιστολογίου, είναι η ευπρεπής-πολιτική άποψη και κριτική, σε κάθε θέμα δημόσιας κριτικής.
Δεν δημοσιευονται υβρεις και χυδαιότητες!''

Se aytin tin protasi 8a sta8o kai ta sxolia pleon ta afino stin krisi ton politon tis polis mas, ean nomizete oti to blog sas to diepei eyprepi sas parapempo sto dimosieyma tou foti galogayrou, blepete osoi den anikoun sto idio ideologiko xoro i administrators tou blog kanoun ta straba matia sous xaraktirismous kai stis ibris, osoi pali tolmoune na sigroustoune ey8eos, opos egine me to diko mou arthro, enadia se aytin tin neoteristiki koultoura tou ziriza kai tou pasok , tote peytei logokrisia. Aytoi eiste kiroi. Gia kai xara sas lipon !!!!!

Ανώνυμος είπε...

SAs paratheto kai to link tis eyprepis politikis kai kritikis sto opio den dimosieyontai ybris kai idiaitera to tonizo ayto idietera xideotites, http://ai-vres.blogspot.com/2009/11/blog-post_7955.html


YG: Taso mou opios exi tin miga migiazete lei parimia distixos den eixa esena sto mialo mou.

ai-vreS είπε...

Ο Φώτης Γαλογαύρος είναι αναγνώστης του ιστολογίου και σε συνομιλία μας συζητήσαμε για τα σχόλια που αναφέρονται σ' αυτόν. Ο Φώτης δε χρειάζεται δικηγόρους και υπερασπιστές, ξέρει να απαντά μόνος του.
Σε τι χυδαιότητες αναφέρεσαι, δεν καταλάβαμε. Και εν πάσει περιπτώσει η πρόταση που επικαλείσαι δεν είναι δική μας αλλά ενός σχολιαστή.

Υ.Γ. Νομίζαμε ότι μας χαιρέτισες.

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές, οτι είσθε ιδιαίτερα ανήσυχος και βλέπετε τον κόσμο με ενα...Μάτι!
>>Σας ικανοποιεί απόλυτα Κύριε, να ασκείται απο οιοδήποτε, ανόητη κριτική, επι οιουδήποτε επώνυμου πολίτη, μονο και μόνο επειδή αρέσκονται αρκετοί εις τον χλευασμόν!
--Φαντάζεσθε Κυριε...9-51
οτι Αν Εσεις, είσασταν παρεμβαίνων εδώ επώνυμα σε ενα θέμα της αρεσκείας σας, δεν θα περιερχόσασταν στην αρνητική-χλευαστική κριτική των διαφόρων;
Για αυτό, μην κρίνεται αρνητικώς την Δνσιν του Ιστολογίου, που γνωρίζει πολύ καλώς να πράττει την δουλειά της...
Αλλοίμονο, αν πειθαρχούσε στα ιδικάς σας...υποδείξεις, αυτό θα είχεν σαν αποτέλεσμα το Ιστολόγιον να ευρίσκεται στα βαθύτερα της...λίμνης Πολυφύτου!
Συνεπώς Κύριε 9.51 το Ιστολόγιον διατηρεί και την χαρά του, η οποία είναι ΜΕΓΙΣΤΗ και ταυτοχρόνως δε, απολαμβάνει της εκτενούς αναγνωρισης του ευρύτερου Ακροατηρίου...
Εκτός της ιδικής σας 9.51!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΤΟ "SABBIDIS"
ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ
"ΜΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΓΙΑΣΤΩ"

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΟΥ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Oυδείς εχει την Μύγαν για να Μοιγιάζεται!
Για την ενημέρωσιν του ευρύτερου ακροατηρίου, μπορείτε να παραθέσετε την δνσιν του Ιστολογίου σας...

Ανώνυμος είπε...

''Ο Φώτης Γαλογαύρος είναι αναγνώστης του ιστολογίου και σε συνομιλία μας συζητήσαμε για τα σχόλια που αναφέρονται σ' αυτόν. Ο Φώτης δε χρειάζεται δικηγόρους και υπερασπιστές, ξέρει να απαντά μόνος του.''

ayti sas i dilosi Mou 8imi to pexnidi Big Brother, afou oi pextes trone pinoune oloi mazi, meta enas enas roufianeyei ton alon. Me sas egine to adi8eto afou epitrepsate na gini i dilosi tou filou Foti adikimeno xlebasmou kai ivris oson afora tin prosopiki tou epaggelmatiki ergasia, tora parousiazeste kai sas dikigoroi tou DIABOLOU. An nomizete oti me kati tetia sxolia sbinete tis enoxes sas eiste gelasmenoi.

ai-vreS είπε...

Ποια σχόλια εννοείς υβριστικά και χλεύη για το Φώτη, ακόμα δεν έχουμε καταλάβει.

Υ.Γ. Ακόμα δε μας χαιρέτισες;

Ανώνυμος είπε...

Eίναι προφανές οτι ο εν λόγω ευρίσκεται εις την οδόν του αποχερετισμού! Συλλογίζεται εκ βαθέων και δεν δύναται να αποχωριστεί ο 4.19 το αγαπητον (του) ιστολογιον...
Ενοχοποιεί τους πάντες, εκτός απο τον εαυτό του!
Ας θέσει τον εαυτό του εις δημόσιαν διαβούλευσιν και να δει το επώνυμον του, τι τεράστια ποσότηταν χλεύης εχει να μαζέψει απο τους...Ενθεν και Εκείθεν!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενθεν κακείθεν ρε καθαρευουσιάνε. Η ενθεν και ένθεν. Ενα απο τα δύο..... Κάπου το διάβασες βιαστικά και δεν το συγκράτησες καλά το αρχαιοελληνικό....ε;;;;; Αντε λίγο πιο προσεκτικός την επόμενη..............

Ανώνυμος είπε...

Exi i Mangenta kati fovera programatakia metatropis se ka8areyousa fovera, ayto mas lei o kirios ''Ενθεν και Εκείθεν'' Ti prospaueis me ta grafomena sou na mas pis oti eisai 75 xronon? i oti xirizete tin ka8areyoysa aptestos?

Ανώνυμος είπε...

aivreS είπε...
Ποια σχόλια εννοείς υβριστικά και χλεύη για το Φώτη, ακόμα δεν έχουμε καταλάβει.

Υ.Γ. Ακόμα δε μας χαιρέτισες;

exoume kai leme:


1. ''Αγαπητέ Φώτη, όταν είσαι ΔΑΣΚΑΛΟΣ είσαι ΔΑΣΚΑΛΟΣ και όχι φραπεδοπότης στο εν ώρα μαθήματος.
Το σχολείο (αν σου έμαθαν αυτή την έννοια εκεί που σπούδασες) πρέπει να το υπηρετήσεις με ζήλο αγαπητέ Φώτη.''


2. ''Στη Τάξη σου δε πάτησες ποτε ενώ υπηρετούσες στο Β Δημοτικό Σχολείο.
Ούτε ο Ρουσόπουλος δε τα έκανε αυτά επι Καραμανλή.''


3.''Re ti simbenoune sta Servia !!!!! ti na pis, apo pote re o Gakogayros itane neodimokratis? Mia zoi Pasokzis gia Agios o 8eos kai aytos kai o Aderfos tou, kai me to pezoune paragodes tora tou kommatos, Tergiaxane toso kero ton Tsartsioni pou sxizotane kai aytoi kai o Dimarxos kai o 1 1/2 Dimarxos, tora erxete kai i sira tou Kokoliou na tergiaxoune oi dio tous.
Fotaki kifina ase tin xaderfi sou tin Diamadopoulou kai mpes kai kane kamia ora ma8ima na dikelogisis to mis8o sou.''

Malon miopia exis sta matia blogtzi i o egoismos sou de se epitrepi na paradextis oti edo mesa ginete epilektiki kritiki stous sxoliasmous. O kosmos as sas krini lipon.

Yg: To pote 8a sas afiso tin gonia afora mono emena kai kanena alo, blepis den eistai forum kai oute exete ta kotsia na ginete gia na me kanete band!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ανύπαρκτος Τσιαρτσιώνης- ο περίγελος των δημοσιογράφων και των σκεπτόμενων πολιτών αυτού του νομού- ανέκαθεν την πλέμπα του νομού στήριζε προκειμένου να αναδεικνύεται η μετριότητά του. Με Κοκολιούς και λοιπά ρετάλια επεδίωξε να εγκαθιδρύσει το πελατειακό του συστηματάκι. Μόνο που ο λαός κάποτε καταλαβαίνει και δείχνει την πόρτα της εξόδου σε τέτοιου είδους πολιτικάντηδες. Ελπίζω μόνο η πόρτα αυτή να μην αποδειχτεί περιστρεφόμενη και ξαναδούμε τον Νικολάκη ως υποψήφιο δήμαρχο ή περιφερειαρχη. Γιατί τότε θα πέσει πολύ γέλιο.Οψόμεθα

ai-vreS είπε...

Βρε καλό μου, γιατί διαφωνούμε και τι έχουμε να μοιράσουμε; Υποστηρίζεις ότι γίνεται επιλεκτική κριτική. Σου λέμε ότι διαγράφουμε μόνο τα υβριστικά σχόλια και ότι οι σχολιαστές επιλέγουν πώς και ποιον θα σχολιασουν.
Ωραία μέχρι εδώ;

Μας κατηγορείς ότι είμαστε ΜΜΕ, ότι δεν γνωρίζουμε από μαρξισμό κι ένα σωρό άλλα. Σου λέμε δεν είμαστε ΜΜΕ, ούτε δημοσιογράφοι.

Μας κατηγορείς ότι αντιγράφουμε από άλλους ιστοχώρους, σου λέμε ότι ναι αυτό κάνουμε ακριβώς επειδή δεν είμαστε δημοσιογράφοι. Μάλιστα ενίοτε γράφουμε και απόψεις δικές μας αλλά τις περισσότερες φορές απλά βάζουμε θέματα προς συζήτηση που μας ενδιαφέρουν. (Άλλωστε αυτό δεν κάνουν και οι περισσότερες τοπικές εφημερίδες; Αναπαραγωγή ειδήσεων από τους τρανούς και παράθεση δελτίων τύπου).

ΕΣΥ μας είπες γεια και χαρά σας κύριοι και μετά ότι δεν έχουμε τα κότσια να σου κάνουμε ban (όχι band=συγκρότημα, λωρίδα, κ.α.)και να γίνουμε forum. Δε θέλαμε να φτιάξουμε forum όπως επίσης δε θέλουμε να γίνουμε και αστροναύτες, πού είναι το κακό; Αν σου αρέσει το ιστολόγιο, είσαι ευπρόσδεκτος να αφήνεις σχόλια. Αν δε σου αρέσει όπως πολλές φορές έχεις πει, υπάρχουν χιλιάδες ιστολόγια εκεί έξω.

Τελικά δεν έχουμε καταλάβει σε τι διαφωνείς μαζί μας. Αν σε ενοχλεί κάποιο σχόλιο απλά πες το και θα διαγραφεί. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι σε συνομιλία με το Φώτη το θέμα συζητήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Me sigxoris alla mono enas ''Blakas'' den katalabeni i malon kani pos den katalabeni ti 8elo na po. ego apokalesa sto arthro ton alexi ''badboy'' gia na min po tin pragmatiki lei, kai me to kopsate giati sta8ikate mono sti leixi kai den diabasate sinolika to arthro. Otan sta parapano apospasmata apokaloune ena sipolitimas ''frapedopoti'' ''Rousopoulo'' ''Kifina'' kai den xero ti alo edo masa sas
aresi, ti 8a pi emis epikinonisame me ton foti kai ta ipame, ara o fotis xeri poi eiste piso apo tis koukoules sas, i epikinonisate me e-mail kai to lete epikinonia ayto? kai epidi epikinoisate ti simeni oti brizoune kai opinon pari o xaros?

as sobareytoume ligo as skeftite epitelous ti 8elo na po kai as paradextite esto mia fora sti zoisas oti ne oti mas aresi to afinoume oti den mas goustari to kanoume ban xoris d, toulaxisto me efige re pedia ena grama, kai den grafo
kolokotroneous opos o tipos me tin ka8areyousa (o Faltseas) (apo to kafe tis xaras)!!!

Ανώνυμος είπε...

esto kai i siopi sas mou arkei, aderfia mou alites prasina poulia!!!

ai-vreS είπε...

Μην κάνεις το λάθος να εκλάβεις τη σιωπή ως αδυναμία, απλά σε βαρεθήκαμε και τελειώνουμε τη συζήτηση εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Ne kala mas fovises blogtzi tora, ena na xeris eimai astireyti pigi energias oxi mono edo alla kai stin ka8imerinotita mou, de simbibazome me to katestimeno, anexome tin kata prosopo ironia, de filo katourimenes podies, den eimai aristeros
xaxaxaxaaxa.

Ανώνυμος είπε...

Orthi Epanalipsi.

Ne kala mas fovises blogtzi tora, ena na xeris eimai astireyti pigi energias oxi mono edo alla kai stin ka8imerinotita mou, de simbibazome me to katestimeno, den anexome tin kata prosopo ironia, de filo katourimenes podies, den eimai aristeros
xaxaxaxaaxa.

Ανώνυμος είπε...

Eίναι εμφανές, οτι ο Κώνωψ 1.57 αερολογεί και σκοπίμως προκαλεί τον δημοκρατικόν διάλογον, δια των ασυναρτησιών του!
Δεν εχει αντιληφθεί οτι η Δνσις του Ιστολογίου δεν δίδει καμμια συνέχεια στις ασυναρτησίες που διατυπώνει και εν κατακλείδι εαν εχει ελευθερον χρόνον, απο το να αερολογεί εδω, δύναται να μεταβεί εις το Φαλακρόν Ορος για...Σκί!!!!
-Μ-

Ανώνυμος είπε...

Kirie skolix 2:33 ti prospa8ite na pite me tin ka8areyousa sas? 8elete na eisparxete 8etiki anadrasis apo to dimosio kinon? i mipos prospa8ire na miasete ton ΚΑΤΑΚΟΥΖΙΝΟ - ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟ. sas protino na meletisete to teleyteo sigramma tou to apoxeteytiko sistima toy bizandiou.

Ανώνυμος είπε...

Giasou Foti o agonas edo dikaionete!!!

Το Προφίλ μας