Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου την Κυριακή στο DALUZ

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου γιορτάζει φέτος 20 χρόνια στην δισκογραφία! Χρόνια γεμάτα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, απροσδιόριστο αριθμό συναυλιών, μικρά και μεγάλα ρίσκα, και κυρίως χρόνια γόνιμα, που επισφραγίζονται με την κυκλοφορία ενός τριπλού best of cd. Με βαθύ χαμόγελο και εφηβική διάθεση ξεκινάει την χειμερινή της περιοδεία.

Στην μοναδική αυτή παράσταση στο DALUZ στην Κοζάνη την Κυριακή 22 Μαρτίου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα ερμηνεύσει τραγούδια κυρίως από την εικοσαετή της πορεία στα μουσικά δρώμενα. «Παιδιά των δρόμων», «Χίλιες Σιωπές», «Πιάσε με», «Παραμιλητό», «Είσαι ένα περιστέρι», «Είναι εντάξει μαζί μου», και άλλα πολλά τραγούδια που αγαπήσαμε και σιγοψιθυρίσαμε παρέα με την Ελένη. Μαζί της σε αυτό το μουσικό ταξίδι, το φωνητικό σχήμα Τρίφωνο. Η Ερωφίλη, ο Νίκος Κουρουπάκης και ο Δημήτρης Υφαντής, τρεις νέοι άνθρωποι με προσωπικές πορείες και αγάπη για την μουσική. Έχοντας στο ενεργητικό τους τρεις δισκογραφικές δουλειές αλλά και σημαντικές συνεργασίες (Χάρις Αλεξίου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, κ.α) θα δώσουν το δικό τους στίγμα στις μοναδικές αυτές παραστάσεις.

Επί σκηνής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου ερωτοτροπεί ανάμεσα στον σύγχρονο ήχο, το λαϊκό τραγούδι καθώς και την παράδοση ενώ ταυτόχρονα αλληλοσυμπληρώνεται μοναδικά με το «Τρίφωνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας