Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Η Πανελλ. Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών

Κυβέρνηση και Διοίκηση μυστικά, υπόγεια και κομπραδόρικα συνεχίζουν να διαπραγματεύονται στο παρασκήνιο το ξεπούλημα των ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΛΤΑ. Παρά τις διακηρύξεις για ανάπτυξη και διασφάλιση των Καθολικών Υπηρεσιών και της βιωσιμότητας του Δημόσιου Ταχυδρομείου, Κυβέρνηση και Διοίκηση συνειδητά και μεθοδευμένα απαξίωσαν τις ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ για να τις κάνουν πιο ελκυστικές στους κολλητούς τους και με στρατηγικές επιλογές υποβαθμίζουν τον ΕΛΤΑ για να γίνει στη συνέχεια εύκολη βορά τους.
Ξεπουλάνε για 11 εκατ. το Ταχυδρομείο του μέλλοντος, αδιαφορούν για την εξυπηρέτηση των πολιτών, διαλύουν βασική υποδομή του κράτους και ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την ικανοποίηση των ορέξεων των κερδοσκόπων φίλων τους. Οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι σε Αγωνιστική Επιφυλακή και η ΠΟΣΤ καλεί την Τρίτη 31 Μαρτίου, σε έκτακτη ανοικτή συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο για αποφάσεις ενάντια στο ξεπούλημα των ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. Οι μορφές αγώνα που θα αντιμετωπίσουν Διοίκηση και Κυβέρνηση θα είναι τέτοιας έκτασης, έντασης, διάρκειας και μορφής που θα τους αναγκάσει να πάρουν πίσω τους σχεδιασμούς για τη διάλυση του ΕΛΤΑ και το ξεπούλημα των ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.

Οι εργαζόμενοι με τον αγώνα τους θα σταματήσουν και θα ανατρέψουν την πολιτική ξεπουλήματος. Οι εργαζόμενοι και η Κοινωνία δεν θα τους αφήσουν να ολοκληρώσουν το έγκλημα ενάντια στο Δημόσιο Ταχυδρομείο. Οι ποινικές και πολιτικές ευθύνες πολιτικών και διοικητικών παραγόντων είναι τεράστιες και συγκεκριμένες, θα τις αποκαλύψουμε, θα τις αναδείξουμε και θα καταλογιστούν. Κανένας δεν θα μπορέσει να τις καλύψει. Τέλος στη διάλυση και το ξεπούλημα του Δημόσιου Ταχυδρομείου.
Αθήνα 27-03-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας