Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Kοζάνης τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00

1. Εξέταση του αριθμ. 2/2024 πρακτικού της Επιτροπής Κυκλοφοριακού – Πεζοδρομίων – Περιπτέρων, που αφορά τις παρακάτω αιτήσεις: α) Γεωργιάδου Φωτεινής, β) Νέστορα Χριστίνας, γ) Χαϊτίδη Χρήστου, δ) Δογραματζή Πασχάλη, ε) Κατωτικίδου Σουλτάνας, στ) Εταιρίας HORIZON ΙΚΕ.
Εισηγητής: κ. Κων/νος Βόμβας, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

2. Έγκριση χορήγησης αδειών εισόδου – εξόδου: α) Τύπου Αναστάσιου, β)ΒΙΟΚΑΝ Ο.Ε.
Εισηγητής: κ. Κων/νος Βόμβας, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

3. Έγκριση πέμπτης (5) τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024 του Δήμου Κοζάνης.
Εισηγητής: κ. Κων/νος Βόμβας, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

4. Λήψη εκ νέου απόφασης με θέμα: «Εξέταση αιτήσεων με αριθμ. πρωτ. 13443/10-5-2023 και 2912/5-2-2024 του Ιππικού Πολιτιστικού Συλλόγου καβαλάρηδων προσκυνητών Κοζάνης «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΑΝΟΡΑΣ» για ανανέωση της δωρεάν παραχώρησης της χρήσης έκτασης εμβ. 49.987 τ.μ. κοινότητας Πετρανών του Δήμου Κοζάνης».
Εισηγητής: κ. Κων/νος Κουρού, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

5. «Έγκριση διενέργειας η μη δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 265.481,093 τ.μ., η οποία εμπίπτει στο με αριθμό 1 χερσολείβαδο Ακρινής, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου».
Εισηγητής: κ. Κων/νος Κουρού, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

6. Μεταβίβαση κυριότητας λόγω δωρεάς, τμήματος του αγροτεμαχίου με αριθμό 1132 του αγροκτήματος κοινότητας Αιανής του Δήμου Κοζάνης, στο Ελληνικό Δημόσιο – Υπουργείο Πολιτισμού, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αιανής Κοζάνης και έγκριση συμβολαίου πρότασης δωρεάς
Εισηγητής: κ. Κων/νος Κουρού, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

7. Έγκριση λύσης σύμβασης μίσθωσης κυλικείου Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου.
Εισηγητής: κ. Κων/νος Κουρού, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

8. Εξέταση αιτήματος του Μαρασλίδη Ιωάννη του Κωνσταντίνου, περί μεταβίβασης μισθωτικής σχέσης του αριθμ. 16360/28-12-2016 μισθωτηρίου συμβολαίου και της τροποποίησης αυτού, του Συμβολαιογράφου Κοζάνης Ιωάννη Κιτσόπουλου.
Εισηγητής: κ. Κων/νος Κουρού, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

9. Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΚΟΪΝΙΑΡΙΚΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ» με φορέα του έργου την ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. και Π.Ε.Τ. 2403000827.
Εισηγητής: κ. Γεώργιος Ευκολίδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

10. Εξέταση αιτήσεων της Angelo Marino Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, με τις οποίες ζητά την παραχώρηση δημοτικού χώρου για την εγκατάσταση και λειτουργία τσίρκου.
Εισηγητής: κ. Λεωνίδας Αρνίδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

11. Έγκριση της αριθμ. 51/2024 Α.Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης που αφορά: Έγκριση τέταρτης (4) Αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2024.
Εισηγητής: κ. Δημήτριος Μάστορας, Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

12. Τροποποίηση – Συμπλήρωση της αριθμ. 60/2024 Α.Δ.Σ. που αφορά: Συγκρότηση Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κοζάνης.
Εισηγήτρια: κ. Ελένη Παπαδοπούλου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.

13. Εξέταση πρακτικού συμβουλευτικής Επιτροπής Τιμητικών Διακρίσεων του Δήμου Κοζάνης για απονομή τιμητικής διάκρισης στη συγγραφέα Ζυράννα Ζατέλη, κατά τη διάρκεια του 8ου Συμποσίου Λογοτεχνίας που θα διεξαχθεί στην πόλη της Κοζάνης από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2024
Εισηγήτρια: κ. Ελένη Παπαδοπούλου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.

14. «Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Κοζάνης στην Αστική Εταιρεία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία «ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ» για την ολοκλήρωση των διαδικασιών σύστασης της ΑμΚΕ «ΔΙΚΤΥΟ ClimaNet»
Εισηγητής: κ. Ιωάννης Κοκκαλιάρης, Δήμαρχος Κοζάνης

15. Χρήση Γυμναστηρίων του Δήμου Κοζάνης
Εισηγητής: κ. Ιωάννης Ιωαννίδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.
Αιτήσεις – έγγραφα – ανακοινώσεις

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι του YouTube. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν με αναζήτηση ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ.
Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης και ώρα 14:00 μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθείτε σχετικά.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας