Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

«Ενότητα» - Λάζαρος Μαλούτας: Πατάτας το ανάγνωσμα

Η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής για τη δωρεάν διανομή πατάτας αποτελεί μια “ύβρι” προς όλους τους φορείς και τις υπηρεσίες, οι οποίες οικοδόμησαν εδώ και χρόνια ένα σημαντικό πλέγμα προστασίας για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες του τόπου μας.

Τα συσσίτια του Δήμου Κοζάνης, το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης, το Τιάλειο Γηροκομείο, ο Ερυθρός Σταυρός, οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, οι εθελοντικές ομάδες που ευρέως δραστηριοποιούνται στην περιοχή έχουν να επιδείξουν ένα αξιόλογο έργο, το οποίο παρέχεται με την απαιτούμενη διακριτικότητα.

Η επιλογή να μοιραστούν πατάτες σχολιάστηκε δηκτικά και εύστοχα και αποδεικνύει πως η Δημοτική Αρχή του τόπου μας δεν έχει αντιληφθεί, ακόμη και σήμερα, τον ρόλο, τις ευθύνες, αλλά και τις αρμοδιότητές της.

Αντίθετα εξαντλείται σε κινήσεις εντυπωσιασμού…  Θεωρεί ότι προσφέρει κοινωνικό έργο μοιράζοντας πατάτες αξίας 1.500€, όταν μερικούς μήνες πριν αύξησε τα δημοτικά τέλη μετά από μία πενταετία κατά την οποία ήταν σταθερά και επιβάρυνε τους δημότες με περισσότερα από 400.000€.

Οι πράξεις της δημοτικής αρχής καταδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να λύσει τα προβλήματα του τόπου μας, προδιαγράφοντας ένα ζοφερό μέλλον για όλους μας.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας