Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, δια περιφοράς

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην 18η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67, παρ. 5 του Ν. 3852/2010 (Α΄ 87),   όπως τροποποιήθηκαν με το άρθρο 6 του Ν. 5056/2023 (Α΄ 163) και ισχύουν, στις 18 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 (καταληκτική ώρα αποστολής e-mail), για λήψη απόφασης επί του κάτωθι θέματος ημερήσιας διάταξης:

1.            Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού χώρου με απευθείας συμφωνία για εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικών παιχνιδιών Λούνα Παρκ, κατά τη διάρκεια λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης Σερβίων 2024.

Εισηγητής : Δήμαρχος Σερβίων, κ. Ελευθερίου Χρήστος.

2.            Έγκριση πρακτικού επιτροπής αξιολόγησης, για την επιλογή καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού στο «Δημοτικό Ωδείο Σερβίων» με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ., για τη διδακτική περίοδο 2024-2025.

Εισηγητής : Δήμαρχος Σερβίων, κ. Ελευθερίου Χρήστος.

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα και θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύουν, καθώς πρέπει να ληφθούν αποφάσεις άμεσα για τα παραπάνω θέματα, προκειμένου να λειτουργήσει Λούνα Παρκ ενόψει της επικείμενης έναρξης λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης Σερβίων 2024 (1ο θέμα) και την άμεση ανάγκη πρόσληψης του καλλιτεχνικού προσωπικού για την έναρξη μαθημάτων του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων (2ο θέμα).

Η ψηφοφορία για λήψη αποφάσεων (έγκριση ή μη) στα παραπάνω θέματα της ημερήσιας διάταξης θα διεξαχθεί με αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από τον προσωπικό σας λογαριασμό προς τη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου στο e-mail : ds@dservion.gr.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ

 

 

 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. ΜΑΡΑΜΗΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας