Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ 2024 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).

https://cerbiwnfrouros.blogspot.com
Μια αξέχαστη
  μουσική βραδιά  στο γήπεδο Σερβίων  χάρισε  την Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024 , η δημοφιλής λαϊκή ερμηνεύτρια  Πέγκυ Ζήνα ,  πλαισιωμένη  από εξαίρετους μουσικούς .

    Οι  χιλιάδες  κόσμου που παρευρέθησαν στην συναυλία  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα τόσο  της προσωπικής δισκογραφίας της  αλλά και εξαίρετων Λαϊκών Συνθετών και ερμηνευτών.

      Την διοργάνωση της συναυλίας  είχε ο Δήμος  Σερβίων και ανήκει στις  εκδηλώσεις  για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Σερβίων 2024.

   Ακολουθεί βίντεο HD με αποσπάσματα από την  συναυλία της Πέγκυ Ζήνα  στο Δημοτικό Γήπεδο Σερβίων στις 08 Σεπτεμβρίου 2024:

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΤΙΣ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024.

  

Συνέχεια εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα ωραία είναι δωρεάν, απολαύατε την Πέγκη, απολαύατε την βραδιά. Το μυαλό μας είναι στον Μήτσο στην Κωνσταντινούπολη, που όλοι ευχόμαστε ο άνθρωπός να γυρίσει πίσω σώος και αβλαβής, και το δικό μας μυαλό Χρηστάρα είναι στην αθάνατη ατάκα ‘’Τσοβόλα Δώστα Όλα’’ Τίποτα δεν είναι δωρεάν όταν ο άρτος και το θέαμα των ψυχαγωγικών εκδηλώσεων επιβαρύνει εξολοκλήρου τον τοπικό πόρο του Δήμου. Επί θητείας Ελευθερίου τριπλασιάστηκαν τα ετήσια δημοτικά τέλη των νοικοκυριών, επιβλήθηκε τέλος βιολογικού καθαρισμού και φυσικά αναμένουμε και αύξηση της τιμής του κυβικού για να σου λέει ο Ελευθερίου το καλοκαίρι ότι οι γεωτρήσεις παρουσιάζουν βυθίσεις και άλλες τέτοιες βλακείες και ηλιθιότητες για να μπορέσει να δικαιολογήσει το γεγονός ότι ο Δήμος δεν είναι σε θέση ούτε μία εφεδρική αντλία νερού να αγοράσει για το αντλιοστάσιο στις Πόρτες αλλά και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μία έκτακτη βλάβη της κεντρικής αντλίας που η επισκευή της στοιχίζει περισσότερα από 20.000 ευρώ. Η μισή Κοζάνη διασκέδασε τσάμπα και μεθαύριο στο πανηγύρι η Κοζάνη τότε θα το συνδυάσει με δωρεάν συναυλίες (για να σβήσει των Σερβίων) ενώ στα Σέρβια θα μαλώνουν για τις άδειες στις ταβέρνες που κανένας δεν έχει σύμφωνα με την νέα νομοθεσία. Veni, vidi, vici !

Το Προφίλ μας