Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

1.495.706,03 ευρώ χρωστά στη ΔΕΗ ο Δήμος Σερβίων! – Σιωπή από τη δημοτική αρχή – Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος απαντά στο δημοσίευμα του Kozanimedia για το χρέος και παραθέτει έγγραφο

Αγαπητό kozanimedia.gr

Σε σημερινό σας άρθρο στις 10:16 π.μ. με τίτλο « Είναι 1.494.000 ευρώ το χρέος του δήμου Σερβίων προς την ΔΕΗ ή ψεύδεται ο κ. Κωνταντόπουλος;», θα ήθελα να σας ενημερώσω και μέσω υμών και τους πολίτες του δήμου Σερβίων για το εν λόγω θέμα.

  1. Όταν κάνω μια ανάρτηση και επικαλούμαι οικονομικά στοιχεία, έχω πρόσφατη ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
  2. Το χρέος λοιπόν του δήμου Σερβίων με ημερομηνία εκκαθάρισης 30-06-2023 είναι 1.495.706,03 €, σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχα από την αρμόδια υπηρεσία στις 25-07-2023. Συνημμένα σας αποστέλλεται και το εκκαθαριστικό της ΔΕΗ.
  3. Άρα τα στοιχεία που επικαλούμαι είναι πολύ πρόσφατα, με ημερομηνία 25-07-2023.

Τώρα εάν μετά την ανάρτησή μου (31-07-2023) για το κόστος της συναυλίας Γλυκερίας-Ασλανίδου, η δημοτική αρχή εσπευσμένα προέβη σε πληρωμή προς την ΔΕΗ, δεν μπορώ να το γνωρίζω, δεν είμαι προϊστάμενος των υπηρεσιών.

Αν αυτό συνέβη, καλώς συνέβη και αισθάνομαι ότι βοήθησα κι εγώ για την μερική έστω εξόφληση της οφειλής προς την ΔΕΗ.

Επομένως τα στοιχεία που επικαλέστηκα ήταν ακριβή, είχα πρόσφατη ενημέρωση και σε καμιά περίπτωση δεν προσπάθησα να παραπληροφορήσω τους πολίτες.

Παρακαλώ για άμεση ενημέρωση των πολιτών για το εν λόγω θέμα.

 Δείτε το δημοσίευμα του Kozanimedia εδώ

kozanimedia.gr 


 

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει στην Διαύγεια μια πληρωμή στις 31 Ιουλίου περίπου 395 χιλιάδες. Άρα μένουν περίπου 1.100.000 εκτός εάν έχει αυξηθεί και άλλο . ΧΡΗΣΤΑΡΑ αποδείχτηκες μέγας πινοκιο

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κωνσταντόπουλε. Είσαι παλικάρι. Πηγαίνε τους μέχρι τέλους. θέλουμε ενημέρωση. Εκπροσωπείς τους πολίτες με τον καλύτερο τρόπο. Δόθηκε επίσης μία "απάντηση" μέσω τρίτων για 120.000 ευρώ για τις συναυλίες. Ποιες συναυλίες; Πόσες συναυλίες; Είναι πχ 12 οι συναυλίες και θα κοστίσουν από 10.000 ευρώ η καθεμιά; Είναι πχ 3 και θα κοστίσουν από 40.000 ευρώ; Στο ΔΣ ακούσαμε για 250.000 ευρώ που θα πάνε στην κοινωφελή που είναι και η διοργανώτρια για αυτόν τον σκοπό. Μετά διαβάσαμε για 34.000 ευρώ για μία συναυλία και μετά για 120.000 ευρώ για όλες. Υπάρχουν τα αντίστοιχα παραστατικά; Δεν ισχυρίζομαι κάτι πονηρό. Δεν λέω ότι έγινε κάποια παρασπονδία. Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Αυτό όμως που λέω είναι ότι δεν βγάλαμε άκρη μέχρι τώρα. Μπερδευτήκαμε περισσότερο, διότι μάλλον η ενημέρωση είναι λίγο μπερδεμένη. Ας μας ενημερώσουν υπεύθυνα και ολοκληρωμένα, ώστε να μην υπάρχουν κενά. 250.000 - 120.000 = 130.000. Αυτά τι είναι; Παρακαλώ να επιμείνεις. Οι απαντήσεις που λάβαμε δεν μας ικανοποιούν. Δεν μπορούν να απαντούν όμως με την μπάλα στην εξέδρα και τι έγινε στην Ελάτη και στους Λαζαράδες πριν 10 χρόνια. Αυτό δείχνει αδυναμία ουσιαστικής απάντησης. Αποπροσανατολίζω για να κερδίσω τις εντυπώσεις. Ρωτάμε για τις συναυλίες σήμερα. Αν ήθελαν να ελέγξουν για μπαταρίες και λύματα ας το έκαναν 10 χρόνια τώρα. Τώρα θυμήθηκαν; Να ξέρεις, ότι δεν είσαι μόνος. Είμαστε στο πλευρό σου.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα βγει ο αντιδήμαρχος Καλλίνικος να βάλει άσχετα λινκ από τη Διαύγεια που θα λένε κάτι στο περίπου στο δήθεν και λίγο φάλτσα για τη ΔΕΗ αλλά απάντηση ουσιαστική μηδέν

Ανώνυμος είπε...

4.000 ευρώ επιχορήγηση στον Σύλλογο "Εύξεινος Λέσχης Σερβίων" που κουμάντο κάνει ο Γιάννης Βελισσάρης που όπου σταθεί και όπου βρεθεί υπερασπίζεται με μένος τον Ελευθερίου στο Facebook και κατηγορεί όλους τους άλλους για λασπολογία. Τώρα καταλαβαίνουμε όλοι το γιατί στηρίζει με τόσο πάθος τον Χρηστάρα.

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A7%CE%9A%CE%A346%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%95%CE%9A2?inline=true

Ανώνυμος είπε...

Οι 4.000 € που παίρνει η Εύξεινος Λέσχη, οφείλονται στην επιμονή του Κωνσταντόπουλου κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού του 2023, να εγγράψει ποσό 31.000 € για τους πολιτιστικούς συλλόγους, με ειδική αναφορά στην Εύξεινο Λέσχη 4.000 € και άλλες 31.000 € για τους αθλητικούς συλλόγους, με ειδική αναφορά στον Τιτάνα 13.000 €. Η πρόταση του Κωνσταντόπουλου για τον προϋπολογισμό του δήμου υπερψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο και είναι σε ισχύ.
Ο δήμαρχος 3 φορές ως τώρα προσπάθησε να πάρει τα χρήματα των επιχορηγήσεων των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, αντέδρασε όμως η αντιπολίτευση.
Και ενώ έπρεπε να ενημερώσει τους συλλόγους για την δυνατότητα που έχουν να επιχορηγηθούν, δεν το έκανε.
Τώρα κινήθηκαν οι σύλλογοι μετά την ανακοίνωση του Κωνσταντόπουλου στον ηλεκτρονικό και ημερήσιο τύπο και στο facebook.

Ανώνυμος είπε...

Εμ δεν μας τα λέει όλα ο Τζον! Η μισή αλήθεια Τζον ξέρεις τι είναι;
Ειδικά όταν πετάς αερολογιες και προσβολές όντας ταυτόχρονα άσχετος;

Ανώνυμος είπε...

Έτσι 15:35 Θα πει και ότι πλήρωσαν 394 χιλιάδες μόλις προχθές αλλά τσικουδιά για το πώς δημιούργησαν χρέος πάνω από ένα εκατομμύριο ενώ το κράτος ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΛΙΣ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Λάμπρος Δελινιωτης είπε...

Κ Κωνσταντοπουλε
Γνωρίζεις πως τα τέλη φωτισμού είναι ανταποδοτικά,γνωρίζεις ακόμα πως λόγω της ενεργειακής κρίσης η κιλοβατώρα έχει αυξηθεί πάνω από τρεις φορές.
Θα ήθελα τη γνώμη σου σαν Δήμαρχος θα έφερνε θέμα για συζήτηση για αύξηση των τελών φωτισμού η θα περίμενες όπως κάνουν όλοι οι Δήμοι που χρωστούν τεράστια ποσά αυτό το κόστος να το αναλάβει η πολιτεία.
Προσπάθησες και είναι απόλυτα δικαίωμα σου να είσαι Υποψηφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές.Δεν τα κατάφερες.
Θα ήθελα την άποψη σου γιατί οι κυριότεροι συνεργάτες κ φίλοι σόι και κυρίως οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων σε εγκατέλειψαν όλοι.
ΑΚΟΜΑ και χτες εκλεκτοί σου φίλοι φωτογραφηθηκαν με τον κ Ελευθερίου τασσομενοι στο πλευρό του.
Παρατηρώ το τελευταίο διάστημα μια θυελα δημοσιεύματα ει βάρος της Δημοτικής αρχής την οποία ποτέ αλά ούτε και τώρα την υπερασπιζομαι
Δεν αποτελεί μομφή για τα έξοδα μιας συναυλίας.
Όταν παίρνεις τον ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ Στην ομάδα είναι φανερό ότι θα πληρώσεις κ περισσότερα
Όταν δεν αυξάνεις τα δημοτικά τέλη δεν είναι αντικειμενική πολιτική αλά υπέρ των Δημοτών.
Σαν πρώην Δήμαρχος αφού πήρες την αποφαση να μην διεκδικήσεις εκ νέου την εκλογή σου θα περίμενα να σταθείς ψηλά και με αξιοπρέπεια.
Αντί να μείνεις μακρυά αλά με ενδιαφέρων για τα πολιτικά τοπικά προβλήματα διαπιστώνω με λύπη πως ανέλαβες Εργολαβία μια προσπάθεια φθοράς της Δημοτικής αρχής με θέματα που δεν απασχολούν την κοινωνία η μάλλον την απασχολούν θετικά
Συναυλίες
ΜΗ ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΜ ΤΕΛΩΝ
Ηπολη αλλά και ολόκληρος ο Δήμος σε τίμησαν κατ επανάληψη με την ψήφο τους ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ με πυ και παρουσία
ΟΛΑ αυτά έπρεπε να τα αξιοποιήσεις για την υστεροφημία σου.
ΔΕΝ το έπραξες γιαυτό κ τα σχόλια που ακούω είναι πέρα για πέρα αρνητικά κυρίως από φίλους.
Ευχαριστώ
Δελινιωτης Λαμπρος

Ανώνυμος είπε...

Απλά πράγματα. Το κράτος ΕΞΟΦΛΗΣΕ όλο το χρέος του δήμου Σερβίων προς την ΔΕΗ στο τέλος του 2029
Φυσικά εξόφλησε τα χρέη προς την ΔΕΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ
επίσης το κράτος 3 φορές πλήρωσε ληξιπροθεσμες υποχρεώσεις όλων των δήμων και δικαστικές αποφασεις.
Ολων των δημων

Σήμερα ο δήμος Σερβίων οφείλει στην ΔΕΗ είναι 1,5 εκατομμύριο. Τόσο απλά μέσα σε δύο χρόνια. ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
Όλα τα άλλα είναι λόγια του 3Α με την αξιοπιστία του 3Κ και του ",Ρεχάγκελ ο μουσουρουλης"
Από αυτόν που έλεγε ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ το αρδευτικό βόρειας ζώνης και Καμβουνίων αλλά ήθελε χυτά αμιάντου
Που θα έβαζε τάξη και θα ξεχρεωνε
Το συνέδριο που λέει ο Ελευθερίου στην Πτολεμαϊδα είναι αυτό που μπήκε μέσα ενώ οι υπόλοιποι δήμαρχοι έτρωγαν ξύλο απέξω. Σε αυτό που πρότεινε στον Άδωνι Γεωργιάδη τον χυταμ. Τα κατέθεσε ο ζάκης και ο πεκοπουλος στο δημοτικό συμβουλιο

Ανώνυμος είπε...

Ρέ πώς αλλάζουν οι καιροί.Ωπα Λάμπρο ώπα.Γελάνε μαζί σου όλοι με τις αναφορές σου για Κωνσταντόπουλο και το σημαντικότερο εκτίθεσαι.Θα κάνει λάθος ο Κωνσταντόπουλος αν ασχοληθεί μαζί σου.Εσύ και ο Παπαστάμκος μείνατε,όλοι οι συντροφοί σου είναι αλλού και έχεις το θράσος και μιλάς από πάνω.Είσαι για γέλια και αυτό ο κόσμος το γνωρίζει.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα αυτά που είπε σαν απάντηση ο Χρήστος. Μα τι ασυναρτησίες λέει ο Ελευθερίου! Κόστος 6μιση εκατομμύρια ευρώ για τηλεμετρία!!!!!!!! ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ=ΜΗΔΕΝ! Σε ένα τόπο που όλο χάνει πληθυσμό που όλοι φεύγουν γιατί δεν έχει δουλειές! Πολύ καλά σου είπε ο Κωνσταντόπουλος και καλά κάνεις και μας το λες . Θα μπορούσε πραγματικά να γίνουν ΤΡΙΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ! ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! Ο οποίος πολύ καλά κάνει την δουλειά του για την οποία εκλέχθηκε! Εκπροσωπεί κάποιους ψηφοφόρους και δημότες και η δουλειά του είναι να ελέγχει και να κάνει προτάσεις και αυτό κάνει!
Πραγματικά ή δεν καταλαβαίνεις ή είσαι αυτό που λέμε δεν έχουμε να φάμε και αυτός αγοράζει χρυσά κουτάλια! Και στις δύο περιπτώσεις δεν είσαι άσχετος απλά είσαι επικίνδυνος. Και μιλάω μόνο για σένα γιατί δυστυχώς όλοι σου οι σύμβουλοι αποδείχτηκαν τελείως άβουλοι που απλά λένε ναι σε ότι πεις. Οι μόνοι που είχαν φωνή και γνώμη ο Ζάκης και ο Κακαφίκας παραιτήθηκαν από την παράταξη σου! Πωπω κάθε μέρα καταλαβαίνω τι βλακεία έκανα που σε ψήφισα το 2019 χτυπάω το κεφάλι μου άλλη μια τετραετία όχι απλά χαμένη αλλά πάμε προς τα πίσω συνέχεια. Άκου να έχει ο δήμος ΝΕΟ ΧΡΕΟΣ πάνω από ένα εκατομμύριο όταν πριν δυο χρόνια το κράτος του πλήρωσε όλο το χρέος προς την δεη!

Ανώνυμος είπε...

Συνδημότη Λαμπρό Δελνιωτη είτε σου αρέσει είτε όχι ο Κωνσταντόπουλος είναι εκλεγμένος και εκπροσωπεί πολύ σωστά τους πολίτες που τον επέλεξαν. Οφείλει να το κάνει μέχρι το τέλος της θητείας του. Τι θέλεις να κάνει να πάψει να ασκεί το έργο του; Άλλωστε έχει ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! Ρωτάει για να μάθουμε πράγματα που θα έπρεπε να τα γνωρίζουμε χωρίς να χρειάζεται να ρωτάει καποιος. Άλλωστε έχει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο . πρέπει να γίνει μια εξήγηση για ποιο λόγο σπαταλήθηκαν τόσα λεφτά για ψηφιακούς υδρομετρητές. Θα τα επιβαρυνθούμε εμείς όλα αυτά γιατί είναι ανταποδοτικά και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι εξυπηρετεί. Εκτός εάν ο Ελευθερίου θέλει να ιδιωτικοποιήσει το νερό που μάλλον αυτό θέλει. Γιατί ας πούμε ενώ υπήρχε η δυνατότητα δεν έκαναν προσλήψεις μονίμων ώστε να έχει ο δήμος μας υπηρεσία καθαριότητας όπως έχει το βελβεντό αλλά εξακολουθούμε να έχουμε εργολάβο καθαριότητας; Ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιεί τα ολοκαίνουργια απορριματοφόρα του δήμου που αγοράστηκαν με τα λεφτά των φορολογομένων! Μιλάμε για τρομερές σπατάλες!
Πάντως γράφεις τόσα πολλά άλλα για την ουσία τίποτα! Ούτε για την ΔΕΗ ούτε για τα 6,5 εκατομμύρια της "τηλεμετρησης" ούτε για το νερό στο φρούριο και αλλού ούτε για τις καταγγελίες τόσων φορέων! Όσο για το ποιοι πάνε με τον Ελευθερίου, λογικό είναι κάποιοι να επιλέξουν Σπυρίδου και κάποιοι Ελευθερίου από τη στιγμή που ο ΒΚ μετά από τόσα χρόνια προσφοράς αποφάσισε να μην ασχοληθεί. ΔΕεν αναρωτιέται όμως για ποιο λόγο δύο ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, οι μόνοι σοβαροί για να τα λέμε όλα, ο Ζάκης και ο Κακαφικας έφυγαν τρέχοντας νωρίς νωρίς;

Βασίλης Κωνσταντόπουλος είπε...

Απάντηση στον Δελνιώτη Λάμπρο Β. Κωνσταντόπουλος

Αγαπητέ Λάμπρο

Δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε μια δημόσια συζήτηση με προσωπικές αναφορές, στις οποίες με καλείς να απαντήσω.
Θα προσπαθήσω όμως με ευγένεια και οπωσδήποτε με πολιτικά επιχειρήματα να διαλευκάνω κάποιες απορίες σου.

1. Χρέος προς την ΔΕΗ ύψους 1.495.706,38 ευρώ στις 30-06-2023
Tον Δεκέμβριο του 2020 η κυβέρνηση εξόφλησε το χρέος του δήμου Σερβίων, ύψους 1.413.417,97 ευρώ, στα πλαίσια της γενικής ρύθμισης για την εξόφληση του χρέους προς την ΔΕΗ, σε πάνω από 500 φορείς της γενικής κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων και οι δήμοι (ΦΕΚ 5721Β/24-12-2020).
Αντί λοιπόν ο δήμαρχος να αδράξει την ευκαιρία μετά το 2020 και να ελέγχει συνεχώς το χρέος προς την ΔΕΗ, πληρώνοντας έκτακτα όταν οι οικονομικές συνθήκες του δήμου το επέτρεπαν, στα τέσσερα χρόνια της θητείας του 2020, 2021, 2022 και 2023(ως τις 30-06) κατ’ επιλογήν του, δεν έκανε καμία πληρωμή , πέραν αυτών που αυτόματα παρακρατά η ΔΕΗ από την είσπραξη των ανταποδοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας.
Επιπλέον τον Αύγουστο του 2022 συζητήσαμε στην Οικονομική Επιτροπή την διάθεση έκτακτης επιχορήγησης, την οποία η κυβέρνηση απέστειλε προς όλους τους της χώρας για την κάλυψη των αναγκών τους, λόγω ακριβώς της αύξησης της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας. Στα πλαίσια αυτά ο δήμος Σερβίων επιχορηγήθηκε με το ποσό των 271.604, 44 €.
Θα περίμενε κανείς όλο το ποσό της επιχορήγησης να πάει για την μερική έστω εξόφληση του χρέους προς την ΔΕΗ.
Σε πληροφορώ, ότι ούτε ένα ευρώ πήγε για τον σκοπό που προοριζόταν, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπου την πλειοψηφία έχει η παράταξη του δημάρχου.
Άρα η διαφωνία μας με τον δήμαρχο και η κριτική μας είναι στην φιλοσοφία της διαχείρισης και στην τακτική που ακολούθησε για το χρέος προς την ΔΕΗ.
Ο δήμαρχος Σερβίων συνειδητά στα τέσσερα χρόνια της θητείας του 2020, 2021, 2022 και 2023 δεν έκανε καμία πληρωμή, πέραν αυτών που αυτόματα παρακρατά η ΔΕΗ από την είσπραξη των ανταποδοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας.
Με τον τρόπο αυτό κατέστησε τον δήμο Σερβίων αφερέγγυο και συστηματικό κακοπληρωτή απέναντι στην ΔΕΗ, γι αυτό και τώρα ο δήμος δεν μπορεί να κάνει διακανονισμό με την ΔΕΗ.

2. Κανείς δεν μίλησε για αύξηση των ανταποδοτικών τελών. Τουλάχιστον για την παράταξή μας δεν πρέπει να υπάρχει ούτε σκέψη γι αυτό.
Εμείς στην θητεία Κοσματόπουλου «σκοτωθήκαμε» κυριολεκτικά με την πλειοψηφία, για να μην υπάρξει αύξηση στα ανταποδοτικά τέλη ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας.
Ούτε υπαινιχθήκαμε ποτέ ότι το χρέος προς την ΔΕΗ θα μπορούσε να είναι μηδενικό. Όμως επειδή γνωρίζω πολύ καλά τα οικονομικά του δήμου, με άλλη τακτική το χρέος προς την ΔΕΗ θα μπορούσε να είναι περίπου 500.000 €. Τότε δεν θα μιλούσαμε.


3. Για το κόστος της συναυλίας, έχω την άποψη, όπως και εσύ έχεις την δική σου άποψη, την οποία σέβομαι, ότι όταν στο σπίτι σου χρωστάς υπερβολικά, προσέχεις που θα δαπανήσεις και το τελευταίο ευρώ.
Κατά την άποψή μου, το κόστος των 34.000 ευρώ είναι υπερβολικά μεγάλο και οπωσδήποτε οι καλλιτέχνες δεν ήταν του μεγέθους του Αντεντοκούμπο.
Κανείς δεν μίλησε να μην γίνονται συναυλίες. Ναι, αλλά σε λογικές τιμές. Ανάλογα με τις δυνατότητές μας.
Κι εμείς στην θητεία μας είχαμε φέρει Σπανό, Ζερβουδάκη, Περίδη στο θέατρο των Κάστρων, Τσαλιγοπούλου στο γήπεδο, και ο καθένας από αυτούς μαζί με τα ηχητικά μας στοίχισε 5.500 ευρώ.

Βασίλης Κωνσταντόπουλος είπε...

Απάντηση ... συνέχεια

4. Είχα δηλώσει μετά τις εκλογές του 2019, ότι θα αποχωρήσω από την αυτοδιοίκηση και ότι ήταν η τελευταία φορά που ήμουνα υποψήφιος.
Πράγμα το οποίο και εννοούσα.
Περίμενα μέσα από την παράταξη ή από τον ευρύτερο χώρο των υποστηρικτών της παράταξης να εμφανιστεί άτομο που θα ηγηθεί. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε.
Στρατεύτηκα ως επικεφαλής, υπό την προϋπόθεση ότι η παράταξη και η ομάδα είναι όλοι παρόντες στην μάχη των νέων εκλογών.
Όταν αντιλήφθηκα ότι δεν ήταν όλοι παρόντες αποχώρησα, δεν υπήρχε κανένας λόγος να συνεχίσω.
Για τις επιλογές των διαφόρων προσώπων, προέδρων κλπ., προφανώς δεν είμαι ο αρμόδιος να απαντήσω. Οι ίδιοι μπορούν να σε πληροφορήσουν καλύτερα. Είναι προσωπική τους επιλογή, με την οποία διαφωνώ, οφείλω όμως να την σεβαστώ.

5. Για μια ακόμη φορά, επαναλαμβάνω τις ευχαριστίες μου προς τους πολίτες της περιοχής. Με τίμησαν με το παραπάνω και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων γι αυτό. Από την μεριά μου, αλλά και από την μεριά όλων των συμβούλων που συμμετείχαμε στην διοίκηση του δήμου, προσπαθήσαμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε.
Θεωρούμε ότι η παρουσία της παράταξής μας στην διοίκηση του δήμου άφησε θετικό αποτύπωμα στην περιοχή.

6. Στην δήλωση με την οποία γνωστοποίησα ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές του 2023, δήλωσα ότι παραμένω ενεργός πολίτης και ότι ως το τέλος της θητείας μου θα ασκώ τα καθήκοντά μου ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ευσυνειδησία και συνέπεια.
Αυτό κάνω και αυτό θα κάνω ως το τέλος της θητείας.
Σε αντίθετη περίπτωση θα ήμουν ρίψασπις.

Ελπίζω να βοήθησα στην απάντηση των ερωτημάτων σου.
Πάντως κερνάω καφέ για περαιτέρω συζήτηση.



Ανώνυμος είπε...

ο άλλος γράφει ότι ζωντάνεψε ο τόπος!!!!!για πες μας φίλε μου που είδες τον τόπο να ζωντανεύει; ζεις στα σέρβια; σε σε κάποιο χωριό του δήμου μας;
ρεκόρ μείωσης πληθυσμού έχουμε μαζί με το βόιο!"Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα του πληθυσμού ανά Δήμο, στη Δ. Μακεδονία, προκύπτουν τα εξής στοιχεία: Ο Δήμος Κοζάνης έχει 4.227 λιγότερους κατοίκους, ο δήμος Εορδαίας έχει 3.178 λιγότερους κατοίκους, ο δήμος Βοΐου 3.306 λιγότερους κατοίκους, ο Δήμος Σερβίων 1.896 λιγότερους και στο Βελβεντό 388 λιγότερους κατοίκους"
στα σέρβια δεν κυκλοφορεί ούτε γάτα. στην πλατεία απέμεναν δύο μαγαζιά συμπτωματικά ααντιδημάρχων
κάθεστε και λέτε για έργα τα ίδια και τα ίδια. ποια έργα; οι παιδικές χαρές και η αναβάθμιση των παιδικών σταθμών ξεκίνησε από τον κοσματόπουλο τι έπρεπε να κάνει ο ελευθερίου, να το σταματήσει;
ή μήπως έργα που έκανε η περιφέρεια και τα λέει για δικά του όπως τον δρόμο σέρβια-πλατανόρρευμα;
αλλά για την ουσία δεν λέτε κάτι. Είστε ευχαριστημένοι που ο δήμος έχει και πάλι χρέος προς την δεη; αυτό μας ταλαιπωρούσε τα χρόνια επί κοσματόπουλου και έχουμε πάλι τα ίδια;
συμφωνείς με το εξωφρενικό ποσό των 6,5 εκατομμυρίων για τηλεμέτρηση σε έναν τόπο που τα χωριά ερημώνουν και στα σέρβια δεν βρίσκεις νεαρό και νεαρή 20-30 ετών;
γιατί πραγματικά δεν έκανε 3 αρδευτικά;
πάντως θα θυμίσω ότι ο Κωνσατνόπουλος έχασε το 2019 για 39 ψήφους. και ήταν ΠΑΝΤΑ παρών στα δημνοτικά πράγματα. Ο Χρήστος ο Ελευθερίου, ο Μπουκουβάλας, η Μοσχοπούλου, ο Δήμου ο Χολέβας που ήταν όλα αυτά τα χρόνια; Που ήατν επί κοσματόπουλου ; Λίγη ντροπή πια χθεσινοί που πιάσατε μια καρέκλα και σηκώσατε μύτη σαν ναπολέοντες

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι δυνατόν,υπάρχει χρέος σχεδόν 1.500.000 προς την ΔΕΗ και κάποιοι ενοχλούνται όχι από το γεγονός αλλά απ'αυτόν που το λέει.Το χρέος αφορά τον Ελευθερίου και αυτός που το λέει είναι ο Κωνσταντόπουλος.Με την λογική λοιπόν,αντί να πούνε έλα εδώ Ελευθερίου τί συμβαίνει,τους πειράζει ο Κωνσταντόπουλος που δήλωσε ότι θα μείνει μέχρι τέλος στον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Πόση υποκρισία υπάρχει ρε γαμώτο σε κάποιους;Έτσι απλά,πόσο πιό απλά να τα πώ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας