Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Η διευθύντρια της Παθολογικής του Μαμάτσειου Ευθαλία Ράνδου στο ψηφοδέλτιο Αμανατίδη-Το βιογραφικό της

Από το kozanimedia.gr

Ένα από τα ονόματα υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στη Δυτική Μακεδονία που έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση είναι και αυτό της ιατρού και διευθύντριας της Παθολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Ευθαλίας Ράνδου, η οποία κατέρχεται στις επικείμενες εκλογές με το ψηφοδέλτιο της “Συμμαχίας για την Ανάπτυξη” και τον Γιώργο Αμανατίδη.

Από τις πλέον ικανές γιατρούς της περιοχής μας, η Ευθαλία Ράνδου ξεχώρισε ιδιαίτερα για την ανεκτίμητη προσφορά της στη μάχη κατά του κορωνοϊού, ειδικά στο πρώτο και κρίσιμο “κύμα”, όταν η ίδια, μαζί με τους συναδέλφους της σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής (αλλά και τη διοίκηση) κράτησαν “όρθιο” το Μαμάτσειο, σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Η Ευθαλία Ράνδου κατάγεται από τον Πεντάλοφο Κοζάνης, όπου είναι κι η μόνιμη κατοικία της. Είναιπαντρεμένη με τον Θωμά Σβολιαντόπουλο και μητέρα ενός παιδιού. Τελείωσε την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας Παθολογίας. Έκανε αγροτικό στο Τσοτύλι και από το 2010 εργάζεται στο Γ.Ν. Κοζάνης, σήμερα ως διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας