Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Έδωσαν τα…χέρια Λάζαρος Μαλούτας και Αγάπιος Γαβριηλίδης για τις εκλογές στο Δήμο Κοζάνης

Έδωσαν τα…χέρια Λάζαρος Μαλούτας και Αγάπιος Γαβριηλίδης για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Κοζάνης, με τους δυο άντρες να επισφραγίζουν τη συμφωνία τους σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας και το Kozanimedia, ήδη, να έχει δημοσιεύσει σχετικό ρεπορτάζ για “συγχώνευση” (Δείτε ΕΔΩ), ταράζοντας και πάλι τα νερά της προεκλογικής περιόδου στην περιοχή μας.

Χθες, Σάββατο, ο Αγάπιος Γαβριηλίδης είχε σειρά τηλεφωνικών επαφών με όσους είχαν στηρίξει το συνδυασμό του, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα πως δεν θα κατέλθει στις εκλογές του Οκτωβρίου, προκειμένου να συζητήσει για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και να ακούσει όλες τις απόψεις, με τις πληροφορίες του Kozanimedia να κάνουν λόγο για αντίδραση αρκετών στελεχών στην εν λόγω συμφωνία.

Εάν, πάντως, δεν ανατραπεί κάτι τις αμέσως επόμενες ημέρες, τότε ο Αγάπιος Γαβριηλίδης αναμένεται να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Ενότητα”, ενώ το ίδιο αναμένεται ίσως και για κάποιους εκ της “ομάδας” που είχε στηρίξει τον ίδιο, στο κεντρικό είτε σε τοπικά ψηφοδέλτια.

ΠΑΝ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το παλιο γνωστο ΠΑΣΟΚ..παλια συνταγη δεν πιανει πια ομως.. δεν μας πολυπεφτει λογος για την Κοζανη αλλα καποιοι μεσα απο τις οποιες προθεσεις τους καλες η κακες ταλανισαν και τον Δημο μας παλαιοθεν. Οτι πει ο Λαος τελικα,καλη επιτυχια.

Ανώνυμος είπε...

ενώ ο συριζας μας έφερε το καινούριο, νέα οικοδομή από πεταμένα μπάζα του ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Αν κρίνω από τις πολιτικές σου τοποθετήσεις Αγάπιε των τελευταίων ετών την έκανες την κωλοτούμπα.Τελικά πάς με αυτόν που εσύ ο ίδιος δήλωσες ότι είναι ανάμεσα σ'αυτούς που κούρασαν τον κόσμο.Λυπάμαι και απορώ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ στα μέρη μας άνθρωποι υποστηρίζουν και μερικοί είναι υποψήφιοι με αυτούς που τους χαρακτήριζαν "παλιο και σάπιο" ,"είτε αφελείς είτε λαμόγια"
Ας κοιτάξουμε την καμπούρα μας και ας αφήσουμε την Κοζάνη (την οποία άλλωστε δεν πολυσυμπαθει ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και έχει περισσότερα που τον ενώνουν με την Λάρισα)

Το Προφίλ μας