Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Είναι 1.494.000 ευρώ το χρέος του Δήμου Σερβίων προς τη ΔΕΗ ή ψεύδεται ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος;

Η δημόσια, μέσω αναρτήσεων στο Facebook, κόντρα μεταξύ Ελευθερίου-Κωνσταντόπουλου-Χολέβα για το κόστος των δωρεάν για το κοινό συναυλιών που διοργανώνει αυτές τις ημέρες ο Δήμος Σερβόων ανέδειξε ένα, σημαντικότερο ασφαλώς, ζήτημα για την εκεί περιοχή.

Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλης Κωνσταντόπουλος ανέφερε, στις εν λόγω αναρτήσεις του, πως σήμερα, αρχές Αυγούστου του 2023, το συνολικό χρέος του Δήμου Σερβίων ανέρχεται στο 1.500.000 ευρώ, χωρίς να έχει (προσώρας) πάρει κάποια σχετική απάντηση από τη δημοτική αρχή.

Μεταξύ άλλων αναφέρει “Δικαιούμαι να έχω την άποψή μου, που είναι και άποψη πολλών συμπολιτών μας, για το κόστος της συναυλίας, ειδικά για τον δήμο μας που χρωστά στην ΔΕΗ 1,5 εκ. ευρώ”, ενώ σε άλλη ανάρτηση σχολιάζει “Όμως δήμαρχε 34.000 € για μια συναυλία, από ένα δήμο που χρωστάει στην ΔΕΗ 1.500.000 € είναι πολλά, πάρα πολλά”.

Και,πλέον, το ερώτημα στο οποίο καλείται και πρέπει να απαντήσει η δημοτική αρχή Ελευθερίου είναι εάν, πράγματι, ο Δήμος Σερβίων χρωστάει σήμερα στη ΔΕΗ το ποσό των 1.494.000 ευρώ και, εφόσον αυτό ισχύει, πώς, από πότε και γιατί δημιουργήθηκε αυτό το χρέος. Με αναλυτικά στοιχεία, για όλες τις δημοτικές αρχές.

Εάν, πάλι, τα όσα αναφέρει ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος δεν ισχύουν και ψεύδεται, πάλι οφείλει η δημοτική αρχή να απαντήσει και διαψεύσει τους εν λόγω ισχυρισμούς. Σε κάθε περίπτωση οι δημότες του Δήμου Σερβίων και ειδικά πριν τις κάλπες δικαιούνται και πρέπει να γνωρίζουν την όποια αλήθεια.

ΠΑΝ., kozanimedia.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αφερίμ γιαβρούμ
https://www.youtube.com/watch?v=q_RWawCsuk4

Το Προφίλ μας