Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Φιλοξενία δημοσιογράφων για τουριστική προβολή του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού

Ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού, συνεχίζοντας τις εντατικές του προσπάθειες για την αποτελεσματικότερη προβολή της περιοχής, μέσω του προγράμματος Leader, θα φιλοξενήσει αυτές τις ημέρες δημοσιογράφους από έγκριτα μέσα της χώρας. Οι φιλοξενούμενοι θα έρθουν έτσι σε επαφή με την φθινοπωρινή πραγματικότητα της περιοχής, την τα φυσικά τοπία, την προετοιμασία για τα τσίπουρα αλλά και την γαστρονομία και την ιστορία του τόπου.
«Βασικός μας στόχος είναι η εξωστρέφεια και η στοχευμένη προβολή των ιδιαιτεροτήτων και ομορφιών της περιοχής. Η συγκεκριμένη φιλοξενία δημοσιογράφων, παράλληλα με τις άλλες δράσεις μας, συμβάλει με το βέλτιστο δυνατό τρόπο στην προώθηση του πολυσχιδούς τουριστικού προϊόντος που παρέχει η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού»  δήλωσε ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος .
Η ενέργεια συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος του Αξονα 4 «Προσέγγιση Leader» του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδος 2007-2013» (Π.Α.Α.)της Ο.Τ.Δ. της ΑΝΚΟ ΑΕ με δικαιούχο τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έργο αυτό είχε ενταχθεί στο LEADER από τον Κωνσταντόπουλο. Απλά ο σημερινός δήμαρχος κάνει δημόσιες σχέσεις με τους κόπους και τις προσπάθειες άλλων. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον τα χρήματα που θα ξοδευτούν να πιάσουν τόπο και να έχουν αποτέλεσμα και να μην παρουσιαστεί το φαινόμενο του Μάνεση από τον ALPHA που αντί για διαφήμιση μας έκανε δυσφήμηση.

Ανώνυμος είπε...

Kai o Kostadopoulos poli kopo ekane den vlepis me xena xrimata parouziazete ergo. Na eixame na leme, na eixame na poume .....

Το Προφίλ μας