Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Τομέας Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ: ΕΝΦΙΑ-Πολιτική απάτη με ονοματεπώνυμο

Από τον Τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Η σχέση των κυβερνητικών εταίρων ΣΥΡΙΖ/ΑΝΕΛ με τον ΕΝΦΙΑ είναι γνωστή σε όλο τον ελληνικό λαό. Τον καταψήφισαν με πάθος με επικεφαλής τον κ Τσίπρα που τον χαρακτήρισε δήμευση περιουσιών. Δεσμεύτηκαν το 2014 στη ΔΕΘ για την άμεση κατάργηση του και καλούσαν τους πολίτες να μην τον πληρώσουν. Σήμερα όχι μόνο τον εισπράττουν για 2η φορά, αλλά καίγονται για την εισπραξιμότητα του προκειμένου να απομακρύνουν τον εφιάλτη του «κόφτη».Η ιστορία του ΕΝΦΙΑ είναι μια πρωτοφανής πολιτική απάτη με πρωταγωνιστές τους κκ Τσίπρα-Καμμένο και κομπάρσους τους θλιβερούς χειροκροτητές τους.

Αυταπάτη είναι το όνειρο του θιάσου να μακροημερεύσει στην εξουσία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ενφια ειναι πρωτον δικος σας και δευτερον ο τσιπρας κριθηκε. Και πηρε 36. Οχι 5 οπως εσεις. Κριθηκε το σεπτεμβρη και το μονο που εχετε να πειτε ειναι πως δηθεν δεν εφαρμοσε το παραλληλο προγραμμα. Λες κι κοσμος τον ξαναψηφισε για το παραλληλο προγραμμα κι οχι γιατι δε θελει να σας ξαναδει στα ματια του!!! Πανηγυριστε τωρα που οι ευρωπαιοι εκβιαζουν για το ελλειμμα γιατι τους συμφερει και θεωρηστε το αποδειξη αθωοτητας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΑΠΟΚΥΗΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΡΘΡΩΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΚΕΝΟ ΣΤΕΙΡΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΙΔΕΩΔΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2004 ΤΗΝ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ «ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΠΟΝ» ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΕΛΛΗΝΑ Ή ΞΕΝΟ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΛΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ Σ΄ ΑΥΤΟΝ. ΑΝ Ο ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΠΙΕΣΤΕ ΤΟ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΝΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ. ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.

Το Προφίλ μας