Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης καταγγέλει τη Διοίκηση των super market Αρβανιτίδη

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης καταγγέλλει τη Διοίκηση της εταιρίας πρώην αλυσίδας SUPER MARKET ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ , η οποία προχωράει  σε μαζικές απολύσεις εργαζομένων.
Απολύθηκαν επτά εργαζόμενοι από το κλείσιμο ενός καταστήματος και καλούμε την εργοδοσία να ανακαλέσει άμεσα τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις .

Δηλώνουμε την πρόθεσή μας με κάθε τρόπο να στηρίξουμε τον αγώνα των συναδέλφων μας που απαιτούν το αυτονόητο, να διασφαλίσουν το στοιχειώδης δικαίωμα στην εργασία.
Καλούμε το Υπουργείον Εργασίας και τις υπηρεσίες του ΣΕΠΕ να παρέμβουν άμεσα σταματώντας τις παράνομες και καταχρηστικές τακτικές ενάντια στους εργαζόμενους.
Στηρίζουμε τον αγώνα  των εργαζομένων του πρώην ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ που προσπαθούν να υπερασπιστούν το δικαίωμα στη δουλειά.



                              
        Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.΄΄ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ΄΄ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ Ή ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ .ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΘΗΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.ΜΟΝΟ ΠΑΧΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΧΟΥΧΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΄΄ΜΕΣΟ΄΄. ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ .ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ; ΛΕΝΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ.

Το Προφίλ μας