Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Κοζάνη: Αυτός είναι ο 52χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

Από την ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. -ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη- τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις αρχές του τρέχοντος μήνα στην Πτολεμαΐδα, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Καραμπατάκη, του Ευάγγελου και της Γαρυφαλιάς. Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε ήδη ενώπιον των ανακριτικών αρχών της Κοζάνης και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι πράξεις που του καταλογίζονται προσβάλουν το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας και της αγνότητας της παιδικής ηλικίας που στόχο έχουν να προφυλάξουν το παιδί από πρόωρες σεξουαλικές εμπειρίες προς διασφάλιση της αδιατάρακτης εξέλιξής του.
Για αυτό -σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη- κρίθηκε απαραίτητη η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, που αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των τελουμένων αδικημάτων.
Στην ίδια ανακοίνωση, καλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 24630-55427 του τμήματος ασφαλείας Πτολεμαΐδας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας που θα συμβάλλει στην πλήρη διαλεύκανση της δράσης του 52χρονου κατηγορούμενου, ενώ, επισημαίνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Καραμπατάκης κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος συνολικά πέντε ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 8 έως 17 ετών. Ερευνάται δε τα θύματά του να είναι περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας