Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Κινηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας: Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 25 Μαΐου όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στην Εορδαία ο λαός τιμώρησε τους αλαζόνες και είρωνες  «αυτοδιοικητικούς», κυρίως όμως τιμώρησε με την ψήφο του, τους «αυτοδιοικητικούς» που είχαν δημιουργήσει τον δικό τους επικοινωνιακό και όχι μόνο ιστό (δηλαδή έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα)
. Βέβαια ορισμένοι από αυτούς θα εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη και στα νέα Δημοτικά Συμβούλια, την φορά αυτή όμως από την θέση της αντιπολίτευσης, μέχρι να αποφασίσει και πάλι ο λαός να τους στείλει οριστικά πλέον στα σπίτια τους.

Στον νέο Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη ευχόμαστε να πετύχει στο δύσκολο έργο που του ανέθεσε ο Εορδαϊκός λαός, με μόνο μια παράκληση, να διαβάσει και αυτός και οι συνεργάτες τους τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει προ διετίας στην απελθούσα Δημοτική Αρχή, για την βελτίωση της ποιότητας και της καθημερινότητας των δημοτών. Λυπούμαστε που η απελθούσα Δημοτική Αρχή δεν μας κάλεσε ούτε μια φορά για να συζητήσουμε τις προτάσεις αυτές. Οι προτάσεις που καταθέσαμε εξακολουθούν να είναι επίκαιρες ακόμη και σήμερα ειδικά αυτές που αφορούν τον τομέα της ανακύκλωσης. Αποκορύφωμα μάλιστα της αδιαφορίας της απελθούσας Δημοτικής Αρχής ήταν απελθών αντιδήμαρχος να μας απαντήσει ότι δεν έλαβε ποτέ τίποτα!!!, ίσως και για τον λόγο αυτό ο σοφός λαός τον τιμώρησε και δεν τον εξέλεξε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος θέλουμε να ευχηθούμε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο να «υπερβάλλει εαυτόν» ώστε να σταματήσει η οπισθοδρόμηση της ΕΟΡΔΑΙΑΣ σχεδόν σε όλα τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας και την κοινωνία. Εμείς όπως κάναμε και στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή θα είμαστε δίπλα της σε ότι καλό κάνει και αντίθετοι αλλά και πολέμιοι σε ότι κακό πάει να κάνει.



Για το Δ.Σ.




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κωτίδης Νικόλαος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Σάκκος Θεοδόσιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας