Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Σκισμένα ψηφοδέλτια Κωνσταντόπουλου στο Βελβεντό;

Σύμφωνα με στελέχη της πλευράς του Βασίλη Κωνσταντόπουλου, περίπου 25 ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση» βρέθηκαν… σκισμένα μέσα σε κάλπες του Βελβεντού! Οι ίδιοι κάνουν λόγο για μια συντονισμένη κίνηση Βελβεντινών ώστε να «εκδικηθούν» τον απερχόμενο δήμαρχο, χωρίς να επιθυμούν να ψηφίσουν και τον Αθανάσιο Κοσματόπουλο.
Πάντως γενικά στην πλευρά Κωνσταντόπουλου εμφανίζονται απογοητευμένοι από αρκετούς Βελβεντινούς, με βάση και τα όσα είχαν (όπως σημειώνουν) προηγηθεί εντός της εβδομάδας ανάμεσα στον πρώτο και δεύτερο γύρο..
ΠΑΝ. (από τον «Πρωινό Λόγο»)

Πηγή: kozanimedia.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το νέο.25 Άτομα συντονισμένα. Δεν ψάχνει λέω εγώ το τι έκανε λάθος με τους συμβουλάτορές του εκ Σερβίων σχετικά με το Βελβεντό;

Ανώνυμος είπε...

em.3,5 xronia toys xaideyes vasilh.perasrika twra poy soy thn ferane!

Ανώνυμος είπε...

και το βελβεντο να μην ψηφηζε παλι εχανε ...και ας παμε στην προτη κυριακη πανο απο 450 ακηρα του γιατρου επι συνολου 550 .... τσουζιιιιιιιιι.

Ανώνυμος είπε...

Dim P. K.
http://ekloges.ypes.gr/may2014/dn/public/index.html#{%22page%22:%22level%22,%22params%22:{%22level%22:%22dhm_d%22,%22id%22:9069}}
Επειδή το έχετε χάσει λίγο μερικοί... 320 άκυρα λέει την πρώτη Κυριακή .. "ΣΥΝΟΛΟ" Τι δεν καταλαβαίνεις?

Ανώνυμος είπε...

από το Βελβεντό έχασε ο συνδυασμός του κ. Κωνσταντόπουλου.
Η διαφορά βέβαια των δύο συνδυασμών τη δεύτερη Κυριακή ξεπέρασε κατά τι τις 1.000 ψήφους, ενώ η διαφορά τους στο Βελβεντό ήταν περί τους 900
Όμως, εξαιτίας της διαφοράς στο Βελβεντό μεταξύ των δυο συνδυασμών στον πρώτο γύρο, που ξεπερνούσε τις 4 εκατοστιαίες μονάδες στο σύνολο του Δήμου, εύλογα αναπτύχθηκε μια δυναμική υπέρ του νεοεκλεγέντος Δημάρχου και στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες.
Και βέβαια η όλη διαχείριση του θέματος του Βελβεντού στην τετραετία (3,5 χρόνια για την ακρίβεια) που πέρασε, έφερε στο νυν Δήμαρχο αυτό το αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη δημοτική ενότητα.

Ανώνυμος είπε...

τυηφγφ

Το Προφίλ μας