Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο του Βαγγέλη Σημανδράκου

Σας απευθύνω όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ από  τα βάθη της καρδιάς  μου, για τη συμμετοχή σας στην κρίσιμη αυτή εκλογική διαδικασία, για τη συμμετοχή σας στην μεγαλύτερη γιορτή της δημοκρατίας, ανεξαρτήτως με το πως εκφραστήκατε, διότι πιστεύω πως η Περιφερειακή αρχή πρέπει να είναι όλων των πολιτών.
    Ιδιαίτερα, να ευχαριστήσω, όλους  εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και αναδείξατε την «Ανατροπή – Δημιουργία» με επικεφαλής το Θοδωρή Καρυπίδη ως νικηφόρο συνδυασμό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, σας ευχαριστώ που πιστέψατε  την πρόταση μας  και τις δεσμεύσεις μας για μια νέα Περιφέρεια.
    Βέβαια, να ευχαριστήσω τους υποψηφίους του συνδυασμού, τους φίλους και τους συνεργάτες, για την πίστη, την  αξιοπρέπεια  και τον όμορφο αγώνα που ενωμένοι όλοι μαζί έδωσαν.
    Τέλος, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στα ΜΜΕ, για την αμερόληπτη μάχη της ενημέρωσης. Κατάφεραν να επικοινωνήσουν επιτυχώς, τα προγράμματα και τις θέσεις όλων των συνδυασμών, προκειμένου οι πολίτες να επιλέξουν.
     Δηλώνουμε πως εμείς είμαστε εδώ  όχι για να χωρίσουμε αλλά για να ενώσουμε, όχι για να απομονώσουμε αλλά για να συνθέσουμε και να υλοποιήσουμε την αυτοδιοικητική μας πρόταση με κέντρο πάντα τον άνθρωπο.
Σ΄ αυτή την προσπάθεια επιθυμούμε να πορευτούμε όλοι μαζί,   εφαρμόζοντας ένα συμμετοχικό  διοικητικό μοντέλο   με στόχο  την έξοδο από την κρίση, την παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάταση του τόπου μας.
Μαζί θα αγωνιστούμε για να διασφαλίσουμε τα δημόσια αγαθά και να αποτρέψουμε την εκποίησή τους.
Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε.
Φιλικά
Βαγγέλης Σημανδράκος
- See more at: http://www.kozan.gr/post/165158#sthash.2YeXWpVG.dpuf

1 σχόλιο:

ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Φίλε και συνάδελφε Βαγγέλη
Εύχομαι ολόψυχα υγεία και αποδοτική θητεία

Το Προφίλ μας