Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ξεκινάμε μαζί

του Ηλία Κάτανα
Στην πιο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και για την Αυτοδιοίκηση, οι πολίτες έστειλαν το πιο ηχηρό μήνυμα. Οι Δυτικομακεδόνες επέλεξαν να ανατρέψουν το αυτοδιοικητικό κατεστημένο που είναι χρόνια σύμφυτο με το πολιτικό,  προκειμένου να διασώσουν τις προς ξεπούλημα πλουτοπαραγωγικές πηγές, τη χαμένη αξιοπρέπεια μας, την υπό αμφισβήτηση κυριαρχία μας και την την υπό εγκατάλειψη ύπαιθρο με τα ιστορικά χωριά μας. 

Η πρόσκληση μας προς τους πολίτες είναι διαρκής γιατί όπως τους χρειαστήκαμε για να γίνει πραγματικότητα η “Ανατροπή”, τους χρειαζόμαστε συνεχώς δίπλα μας και για τη “Δημιουργία”. Η υλοποίηση των βασικών δεσμεύσεών μας, δεν ξεκινάει αύριο. Τρέχει ήδη αφού είναι αποτέλεσμα προεργασίας υπεύθυνου σχεδιασμού και συνεχούς διεκδίκησης κάτι το οποίο θα πάρει την τελική του μορφή από την αίθουσα του Περιφερειακού συμβουλίου καταλήγοντας πίσω στην κοινωνία.

 Πάντα Αμεσοδημοκρατικά, με πόρτες ανοιχτές θα συνεχίσουμε να ζούμε μαζί και να δημιουργούμε μαζί, για να βελτιώσουμε τις ζωές μας, για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά μας, παραδίδοντας τους κάτι καλύτερο από αυτό που έφτασε στα χέρια μας ύστερα από  δεκαετίες της κατασπατάλησης των οικονομικών και των φυσικών πόρων, του δημόσιου πλούτου και της αξιοπρέπειας μας. 

Τόσο από το χώρο που υπηρετώ τον πολίτη και θα συνεχίσω να υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις ως Πυροσβέστης, όσο πλέον και από τις επάλξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου στο πλευρό του Θόδωρου Καρυπίδη με το συνδυασμό “Ανατροπή – Δημιουργία”, ζητώ να είμαστε μαζί σε κάθε βήμα της Περιφέρειας, για τις μεγάλες ανατροπές και διεκδικήσεις μας, για μια καλύτερη διαχείριση, για μια νέα ηθική στην Αυτοδιοίκηση. 

Εύχομαι σε όλους μας καλή δύναμη!

Ηλίας Κάτανας
Εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δ.Μακεδονίας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάς πολύ, είσαι ευνοημένος εσύ και η οικογένειά σου από το καθεστώς το οποίο σήμερα κατηγορείς. Να προσέχουμε τι γράφουμε. Ένας καλός σου φίλος.

Ανώνυμος είπε...

καλα πιστευει εστω και ενας πως αυτοι του καρυπιδη ειναι καλυτεροι απ αυτους που φευγουν;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος30 Μαΐου 2014 - 8:19 μ.μ.
Μάλλον οι χιλιάδες που τους ψήφισαν.

Το Προφίλ μας