Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Απίστευτο και…προεκλογικό-Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έβγαλε από την…τσέπη του 400 ευρώ, τα έδωσε στο ΚΑΠΗ Σερβίων και υποσχέθηκε να τους πάει….εκδρομή-Υποσχέθηκε και τηλεόραση Plasma!!!

Από το kozanimedia.gr
Μπορεί να ζούμε εν έτει 2014, ωστόσο φαίνεται πως ορισμένες πρακτικές του παρελθόντος…ζουν και βασιλεύουν σε Δήμους της περιοχής μας!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, με το συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου, παρουσία του τελευταίου, σε προεκλογική επίσκεψή τους στο ΚΑΠΗ Σερβίων, έβγαλε από τη τσέπη του 400 ευρώ και υποσχέθηκε πως θα συμβάλει στην πραγματοποίηση…εκδρομής για τα μέλη του ΚΑΠΗ!!
Επίσης, ο ίδιος υποσχέθηκε πως, σε περίπτωση εκλογής του συνδυασμού του, θα χαρίσει και μια τηλεόραση Plasma στο ΚΑΠΗ Σερβίων!!!
Όλα αυτά μόλις 10 ημέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαϊου στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού…
Χωρίς άλλα σχόλια…

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τα 2μηνα στη ΔΕΗ που πρέπει να απευθυνθώ?

Ανώνυμος είπε...

Αυριο που θα μοιρασετε λεφτα γιατι εχω κατι λογαριασμους απληρωτους???

Ανώνυμος είπε...

Στο Δημερχείο

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη και αισχος...Τιποτα αλλο κυριοι..Αυτα να τα βλεπουν αυτοι που τους ψηφιζουν και τους υποστηριζουν!!ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

kirie konstantopoule ean den exete tipota na fovithite giati den vgazete onomata stin fora????vgalte tous stin fora kai ston isagelea.

Ανώνυμος είπε...

oute me ladoma den tha ta kataferete.mia zwh o kirios me ta fotovoltaika kai o kirios me to mousi ta arpazoun e ksipniste.

Ανώνυμος είπε...

vasika signomi den einai kirioi gkaragiozides einai alla kai emeis zwa pou den ksipname

Ανώνυμος είπε...

Να πείτε στον Κ.Κοσματόπουλο να κρατήσει τα 400 του ευρώ....να πάρει κανένα παντελόνι...κρίμα είναι το παιδί....εδώ κ πολύ καιρό με το ίδιο τζιν τον βλέπουμε....το πλένει άραγε???

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτά ειναι τα περήφανα γηρατειά τότε αλοίμονό μας. Πουλάνε την αξιοπρέπεια τους για ένα πακέτο τσιγάρα (50 άτομα το λεωφορείο χ 8 = 400 €). έπρεπε να τα πετάξουν στα μούτρα τους αλλά τι περιμένεις απο τέτοιο πρόεδρο κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Τι παράδειγμα δίνουν οι συνταξιούχοι στα εγγόνια τους ; Λίγη τσίπα δεν έχουν ; Αν έχουν να τα επιστρέψουν πίσω και να σώσουν οτι μπορεί να σωθεί απο την αξιοπρέπεια τους.
Δήμαρχε μετά τις εκλογές βάλε λουκέτο στα ΚΑΠΗ γιατί όπως βλέπεις έγιναν κέντρα διαφθοράς.

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ : Ποιος μπορεί να ήταν ο δημοτικός Σύμβουλος ;
Κρίμα βρε Θόδωρε γιατί έδειχνες λίγο σοβαρός.Αλλά τι να περιμένει κανείς. Με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Ανώνυμος είπε...

η δυναμη ευθύνης είναι απ ότι βλέπουμε πολύ υπευθηνη και συνεπής στις μίζες.Επίσης με όλα αυτά που βλέπω και ακούω έχω μια πρόταση να τους βάλουμε υπεύθηνους και για την έρημο σαχάρα-μεταγραφή.....έτσι η έρημος σε 5 χρόνια θα έχει έλλειψη άμμου....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΠΗ ΣΕΡΒΙΩΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ? ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΞΕΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

exoyme tis epidothseis poy phrame meso OAED apo thn k Mentesidoy gia na jodecoyme file 1,46 ta kotopoyla arxisan na genane

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο από την επίσκεψη του Κοσματόπουλου στο ΚΑΠΗ ΣΕΡΒΙΩΝ.

http://akosmatopoulos.gr/%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1/

Το Προφίλ μας