Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Κλάδεμα...επικίνδυνου Πλάτανου στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων. (Video Live-Avles.tv)

58 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

epikindynos einai aytos poy ton ekopse den xerei apo istoria h malon perimename ton arxontoxoriath na ton kopsh

Ανώνυμος είπε...

giati den kovei kai thn kaliva to karakitsario na xevromisei o topos

Ανώνυμος είπε...

άρχισε η ανάπλαση της πλατείας παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος "φωστήρας" έδωσε την απόφαση να κόποι ο πλάτανος, μερικά κλαδιά έπρεπε να κόψουν ώστε να πάρει "αέρα" και να κατεβάσουν το ύψος όλων τον πλατανιών. Να δοθεί επίσημη απάντηση, εδώ για 10 ευρώ περνάει από δημοτικό συμβούλιο. Ποιος δασολόγος έδωσε την απόφαση, τον πίεσε να παρθεί η απόφαση??? Εδώ 2 δεντρά πρέπει να κοπούν ή να μικρύνουν. Ώστε να είναι ορατός από την πόλη ο μοναδικός πύργος του κάστρου (ποιο μεγάλος), εκεί γιατί δεν κάνατε κάτι? .

Ανώνυμος είπε...

ftou sas...

Ανώνυμος είπε...

ean epefte ke skotone kanena pedi oli ayti tha legan oli mera sto dimarxio ine i ma....kes den to vlepan poso epikindino itan;

Ανώνυμος είπε...

Εχουν απολυτο δικιο ολοι οι προλαλησαντες!!! Ποιος ηλιθιος εδωσε αυτη την εντολη να κατακρεουργηθει το πλατανι; Ο συγκεκριμενος πλατανος εχει ιστορια, οπως ανεφερε και ο 2.26! Κατω απο αυτο το δεντρο,συμβολο για την πλατεια μας,παιξαμε,ειπαμε ποιηματα,χορεψαμε,αγαπησαμε....Ποιον ρωτησατε και καταστρεψατε τον πλατανο,κατω απο τον οποιο μεγαλωσαν γενεες και γενεες; Μηπως το ιδιο δεν κανατε και με την καταστροφη της ομορφιας του φαραγγιου; Γνωριζετε οτι με αυτες τις ανοητες ενεργειες σας προκαλειτε τον Σερβιωτικο λαο; Μας κανετε να αισθανομαστε ξενοι στο τοπο μας!!! Σταματειστε επιοτελους τις απερισκεπτες ενεργειες και μην εκνευριζετε τον κοσμο,γιατι ολα αυτα θα τα βρειτε μπροστα σας πολυξεροι!

Ανώνυμος είπε...

4.23 αλλο κοβω καποια επικινδυνα κλαδια και αλλο κατακρεουργω ενα ολοκληρο δεντρο! Ηταν υπερβολικο αυτο που εγινε και το βιντεο δεν δειχνει ακριβως την τελικη μορφη του κορμου! Στην κυριολεξια δεν εμεινε τιποτα,μονο ενα ΓΚΟΥΤΖΟΥΠΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

NTROPH!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πανίβλακες που δημοσιεύεται σχόλια εδώ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΤΗΤΑ.
Όταν έρχονται αρμόδιοι επιστήμονες και λένε ότι πρέπει να κοπεί – κλαδευτεί ο Πλάτανος τι πρέπει να κάνει μια υπεύθυνη Δημοτική Αρχή και κάθε δημοτική αρχή ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

7,11 αν δεν σε αρεσουν τα σχολια μας μην τα διαβαζεις! Οσο για τους αρμοδιους επιστημονες σου,νυχτα το πηραν το πτυχιο! Αυριο, που θα ειναι μερα, πηγαινε στην πλατεια να δεις τι απεμεινε,εξυπνε!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ;ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΚΥΡΙΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ !!ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ !!ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑΝΑΙ ΛΙΓΟ......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν πίστευα ότι υπάρχουν τόσοι ΑΝΟΗΤΟΙ … μέχρι που άρχισα να διαβάζω τα σχόλια εδώ μέσα !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Επιστήμονες πήραν νύχτα τα πτυχία τους και εσύ τα πήρες μέρα ….ΓΥΔΟΠΡΟΒΑΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος είναι μαλωμένος με την αισθητική. Φαίνεται. Που είναι όμως κάποιοι άλλοι από το συνδυασμό του που το παίζαν οικολόγοι?? που είναι να διαμαρτυρηθούν. Όπως και να το δείτε έγκλημα έγινε

Ανώνυμος είπε...

αν σκοτωνόταν κάποιος να δω τι θα λέγατε όλοι σας μετά ..... γιατί τώρα καλά τραγουδάτε και το παίζεται οικολόγοι όλοι σας....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΚΟΒΕΣ ΤΑ ΑΡ....Α ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Και αλλες χρονιες κατα διαστηματα εγιναν παρεμβασεις στον συγκεκριμενο πλατανο με κλαδεματα για λογους ασφαλειας. Αυτη την φορα δεν προκειται για κλαδεμα αλλα στην κυριολεξια για σφαγη!

Ανώνυμος είπε...

Και το απέναντι κτίριο είναι άκρος επικίνδυνο όχι μόνο να σκοτώσει τους περαστικούς αλλά και να καταπλακώσει ολόκληρο σπίτι αλλά δεν το γκρέμισαν γιατί? Γιατί πολύ απλά η αναπαλαίωση του θα στοιχίσει τα διπλασία από την ολική του ανέγερση.

Ανώνυμος είπε...

Και η κατάληξη του πλατάνου ήτανε να καεί στα Κρανίδια από τον πρόεδρο που μια κατέβηκε με τον Κοκολιό και τώρα με τον Κωνσταντόπουλο. Θα πρέπει να ντρέπεστε

Ανώνυμος είπε...

are daskale se fayan.kai den milas kai esei.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ. ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Μορφωτικος; Σωθηκαμε!

Ανώνυμος είπε...

ai.vres xasapis exeis katantisi to katalaves.

Η ΠΡΟΟΔΟΣ είπε...

ΑΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΞΥΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;;;;;ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΕΕΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος δεν έπαιξε ποτέ κυνηγητό γύρω από αυτά τα πλατάνια, δε έκατσε ποτέ στα παγκάκια με παρέα μετά το φροντιστήριο. Δεν έκανε τριάντα χρόνια ανάσταση κάτω από το πλατάνι. Δεν έκατσε ποτέ κάτω από τη σκιά του να πιει ένα τσίπουρο ή ένα κρασί. Ο άνθρωπος είναι από την Κοζάνη. Εκεί μένει. Δεν τα ξέρει όλα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ναι τα ξύλα που υποσχέθηκε και βγήκε και στα κανάλια. Ακόμα δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα από την αιθαλομίχλη. Καραγκιόζης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ...ΕΣΥ ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ !!

Ανώνυμος είπε...

Σε άλλα μέρη τα πλατάνια τα προστατεύουν όσο μπορούν. Στα Σέρβια τα κόβουν :)

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαζαριωτης, οσο γνωριζει για την ιστορια του φαραγγιου, που επετρεψε να το
"χαντακωσουν",αλλο τοσο γνωριζει για την ιστορια του πλατανιου!

Ανώνυμος είπε...

Να σηκωθούν και να φύγουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να υπάρχουν τόσοι ανόητοι μάλλον λίγοι είναι και γράφουν σχόλια συνέχεια οι ίδιοι.
Για ένα κλάδεμα στο πλατάνι στην πλατεία που ήταν εμφανέστατα επικίνδυνο για όλους μας και για τα παιδιά μας.
Ρε παιδιά υπάρχουν τόσα άλλα για να κάνετε-ουμε κριτική στον Δήμαρχο μην του κάνουμε και για τα αυτονόητα…

Ανώνυμος είπε...

10.35 ανόητος και επικίνδυνος είσαι εσύ και ο Δήμαρχος για τον οποίο δουλεύεις .

Ανώνυμος είπε...

Τόσο καιρό κατηγορούσατε την Δημοτική αρχή γιατί δεν κλάδευε το πλατάνι και τώρα την κατηγορείται.
ΑΜΝΟΕΡΊΦΙΑ ε ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ το παίζεται και πατριώτες

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ...ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΦΥΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ. ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

MA EINAI DYNATON NA MAZEYTIKAN TOSOI ANOOITOI STO DHMARXIO TOYS EIPAN NA KLADEPSOYN TO PLATANI KAI AYTOI TO DEN AFISAN TIPOTA EMEINE ENA XILINO TIXIO.KAMMIA EYAISUIA KAMMIA AISUITIKI ALLA PIOS TIN EXASE GIA NA TIN BRI O KONSTANTOPOYLOS ME TON AKRIBOPLIROMRNO ANTIDIMARXO LAZARIOTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! H ANIKANOTHTA AYTVN TVN ANURVPVN SE OLO TIS TO MEGALIO.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΕΤΩΝ ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΑΔΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ/ ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΧΕΣ , ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΠΛΑΤΑΝΟ 'ΜΝΗΜΕΙΟ¨.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ. Ο 'Μ.Ο.Σ." ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΗΣΙΑ? ΑΝΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ/....?

Ανώνυμος είπε...

Τι ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ ΡΕ 10:38 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ 11.37 ΕΙΣΑΙ ΜΟΣΧΟΣ ΣΙΤΕΥΤΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ,ΕΓΙΝΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

γκρεμίστε τα όλα να πάμε όλοι στην Κοζάνη

Ανώνυμος είπε...

Μια παραίτηση δε θα έκανε κακό.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΣΕΡΒΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ. ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΩΣ ΜΝΗΜΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. ΚΑΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ . ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι όλοι αυτοί που μιλούσαν για αισθητική τότε με το οικόπεδο του ΚΤΕΛ?
Ποιος σχεδιασμός υπάρχει για την πόλη? Γιατί έδωσε ο Δήμαρχος μισοτελειωμένο το κλειστό γυμναστήριο προς χρήση (χωρίς κλιματισμό και εξαερισμό?!?!.). Μόνο οι εκλογές που έρχονται σας ενδιαφέρον μάλλον

Μην πω για την κολόνα που βάλανε δίπλα στο περίπτερο στο δημοτικό και είναι σαν όρθιο γαμ..το

Ανώνυμος είπε...

Εσύ είσαι το αμνοερίφιο παλιοχώριατε που ήρθες στα ΣΕΡΒΙΑ και μας έγινες και κριτής. Πάνε να βολευτείς εσύ τα παιδιά σου ( αν έχεις ) και άσε εμάς τους νιώθοντες Σερβιώτες να αναπολούμε τα ηρωικά ΣΕΡΒΙΑ και την ιστορία τους.

Ανώνυμος είπε...

Σε αλλα μερη,πχ στην Κω, οπου βρισκεται ο πλατανος του Ιπποκρατη με ηλικια 2.400 ετων,εκαναν τα αδυνατα δυνατα, να κρατησουν ορθιο αυτο το ιστορικο δεντρο,γιατι οι ανθρωποι περα απο τις οικολογικες ευαισθησιες τους,αναγνωριζουν και την ζωντανη ιστορια του τοπου τους! Οι ρεμπεσκεδες επιστημονες σας τι εκαναν; Το κουτσουρεψαν στην κυριολεξια! Τουλαχιστον προβλεψαν να αλειψουν, τον κομμενο κορμο, με ειδικο υγρο για τους μηκυτες που δημιουργουνται; Αν οχι,τοτε εχετε σκοπο να το ξερανετε τελειως!

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι ο Δήμαρχος παρήγγειλε φερετζέ σε σχήμα πλάτανου για να το καλύψει?

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ένας τοπικός φορέας με @@ δεν υπάρχει σε αυτόν τον τόπο να εκφράσει την αγανάκτηση του απλού δημότη που βρίσκεται εκτός κομματικών συμφερόντων . Από τη μια η χθεσινή αλήτικη κατ ' εμέ συμπεριφορά της δημοτικής αρχής κατά της ιστορίας της πόλης των Σερβίων , και από την άλλη της αλήτικη επίσης καταστροφική αλλαγή του φυσικού πλούτου στην περιοχή που κατασκευάστηκε το λασπόφραγμα της ΛΑΡΚΟ που είναι επικύνδινο σε τυχόν φράξιμο του για την καταστοφή τυο φαραγγιού .

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ,ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι τύποι στο δημαρχείο είναι Κιτς και αντιαισθητικοί. Πλέον έγιναν Και επικίνδυνοι

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ . ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩΜΕΝ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΞΟΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ,ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη μορφή διαμαρτυρίας είναι να φύγουν τρέχοντας το βράδυ των εκλογών

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ; ΟΤΑΝ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΤΗ ΕΚΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ !!! ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;

Το Προφίλ μας