Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Επιστολή παραίτησης του Θεόφιλου Παπαδόπουλου από μέλος του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΩΝ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΝΟΙΞΗΣ
Όταν λειτουργείς σε ένα απελευθερωμένο  περιβάλλον με Ηθικά – Κοινωνικά – Δημοκρατικά χαρακτηριστικά, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Είσαι Πολίτης.
Αντίθετα όταν είσαι εγκλωβισμένος, ευθυνόφοβος και παραδομένος στους σφιχτούς κομματικούς δογματισμούς και εναγκαλισμούς, τότε ο μοναδικός σου δρόμος είναι τα τάρταρα σου…
Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει ο κάθε Πολίτης την χθεσινή εκλογοαπολογιστική διαδικασία – παρωδία του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης.
Οι κομματικοί στρατοί σε θέση μάχης ωσάν να είχαμε «εμπόλεμη» κατάσταση. Αλήθεια τι διακυβεύεται και όλη αυτή η αγωνία για τους ημετέρους; Τι συμβαίνει που δεν γνωρίζει η Κοινωνία; Έχουμε «Μέλι!!!».
Πως λοιπόν και τόσο ξαφνικά προέκυψε αυτό το τεράστιο ενδιαφέρον για τον Σύνδεσμο (που τελευταία μάλιστα λόγω οικονομικών προβλημάτων απολύει και προσωπικό ωσάν να έχει και περίσσευμα). Να ήταν μόνο αυτά;
Μέσα σε αυτό το αρρωστημένο και γεμάτο παθογένειες περιβάλλον δεν έχω καμία μα καμία θέση. Η Πολιτική μου Ηθική και Παιδεία δεν μου το επιτρέπει, για αυτό παραιτούμε από μέλος του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών με διάρκεια ζωής όχι πάνω των τριών μηνών.
Η κομματική βαρβαρότητα όπου «έβαλε» το χέρι της μόνο κακό έκανε.


ΑΣ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Κοζάνη 24 Φεβρουαρίου 2014
Με πολύ θλίψη για όλο αυτό που έζησα έστω και για λίγο.

Με Σεβασμό

Θεόφιλος Παπαδόπουλος
Δημοσιογράφος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας