Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης: Ιερές Ακολουθίες την Κυριακή της ΤυρινήςΘεία  Λειτουργία  &  Κατανυκτικός  Εσπερινός  την  Κυριακή  της  Τυρινής  (2  Μαρτίου  2014)
  Από την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων & Κοζάνης ανακοινώνονται τα εξής:
1) Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ζιδανίου θα βρίσκεται την Κυριακή της Τυρινής (2-3-2014) στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Δρεπάνου, όπου και θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παύλου.

2) Κατά την επερχόμενη περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής θα τελούνται την Κυριακή της Τυρινής και τις πέντε Κυριακές των Νηστειών οι Κατανυκτικοί Εσπερινοί μετά θείου Κηρύγματος στους Ιερούς Ναούς της πόλεως Κοζάνης.
Οι ομιλητές θα είναι δόκιμοι διάκονοι του λόγου, ώστε κλήρος και λαός να έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν, μέσω αυτών των ομιλιών, την πνευματικότητα της κατανυκτικότερης περιόδου της Εκκλησίας μας.
Ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός («της συγχωρήσεως») θα τελεστεί την Κυριακή της Τυρινής (2-3-2014) στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης και ώρα 6.00 μ.μ.. Ομιλητής θα είναι ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος με θέμα: «Τι είναι Εκκλησία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας