Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ραχήλ Μακρή: «Πόσο δίκιο είχαν οι Αρχαίοι που είχαν τον ίδιο θεό για τους εμπόρους και για τους κλέφτες»Τα λόγια του Γάλλου συγγραφέα, Αλέξανδρου Δουμά υιού του Αλέξανδρου Δουμά του πρεσβύτερου, επικαιροποιούνται και αποκτούν ιδιαίτερη σημασία εάν μελετήσουμε την υπόθεση του Ελληνικού.
Η Συγκυβέρνηση έχει αναθέσει στο αναποτελεσματικό ΤΑΙΠΕΔ να πωλήσει μέσω των γνωστών αδιαφανών διαδικασιών την έκταση των 6,2 χιλιάδων στρεμμάτων του πρώην αεροδρομίου με εκτιμώμενο τίμημα τα 500 εκ. ευρώ. Η ικανότητα των υποτιμημένων εκλεκτών του συγκεκριμένου ταμείου κατάφερε να προσελκύσει μια και μόνη προσφορά, της οποίας οι επενδυτές ακόμα αναζητούν χρηματοδότες από Funds του εξωτερικού.

Η Πολιτεία από τα αρχαία χρόνια είχε ως αποστολή να προφυλάσσει τους πολίτες από τους κλέφτες. Τα 72 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο με το οποίο φαίνεται ότι θα πουληθεί το παραλιακό φιλέτο της έκτασης του Ελληνικού καθώς και το 1,5 δις επενδύσεων που θα πρέπει να κάνει το δημόσιο στην περιοχή δεν πείθουν ότι η παρούσα Συγκυβέρνηση υλοποιεί την ανωτέρω αναφερόμενη υποχρέωση.
Είναι καιρός να τερματιστεί η εξαργύρωση των κομματικών γραμματίων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προς όσους στήριξαν την υφαρπαγή της ψήφου του Ελληνικού Λαού. Η πώληση του Ελληνικού αποτελεί ξεκάθαρη εκποίηση δημόσιας περιουσίας και λειτουργεί ως προπέτασμα καπνού, τραβώντας τα βλέμματα και αφήνοντας τους Κυβερνώντες να προβαίνουν σε παράλληλα ξεπουλήματα φορέων όπως ο ΑΔΜΗΕ. 
Ως τομεάρχης Ανάπτυξης και Υποδομών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Βουλευτής Ν. Κοζάνης έχω καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις ανάπτυξης. Οι απαιτούμενες ενέργειες δεν βασίζονται στο ξεπούλημα ούτε στις φαντασιακές προσεγγίσεις του κ. Μηταράκη αλλά εξασφαλίζουν πραγματικές θέσεις εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας