Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ραχήλ: Πριν λίγες ώρες έκανε παράπονα για σεξισμό και τώρα αποκαλεί μ@λ@κ@ τον υπουργό!

"Φωτιά" έχει πάρει το διαδίκτυο με μια ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή! Η βουλευτής των ΑΝΕΛ γνωρίζει καλά πώς να τραβά πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας… έτσι όταν δεν ανεβαίνει στα κάγκελα και όταν δεν φοράει trendy t-shirts με παπαγάλους στη Βουλή, ανεβάζει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook πράγματα και θάματα που ξέρει ότι θα συζητηθούν…….
Τι και αν πριν λίγες ώρες παραπονιόταν ότι δέχεται σεξιστικά σχόλια από γαλάζιους βουλευτές, η κυρία Μακρή είπε να δώσει το καλό παράδειγμα, βρίζοντας δημόσια μέσω internet τον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη και μάλιστα με αφορμή ένα ευαίσθητο θέμα, όπως είναι οι σεισμοί στην Κεφαλονιά !!!! 

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επηρεαζόμενη από ένα σχόλιο του υπουργού Υγείας στο twitter, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μια προκλητική φωτογραφία, η οποία απεικονίζει ρημαγμένα κτίρια από την Κεφαλονιά και γράφει «Μ@λ@κ@ , ε… Μ@λ@κ@» , ενώ η ίδια σχολιάζει «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»
Τι είχε τολμήσει να γράψει προηγουμένως ο Άδωνις στον δικό του λογαριασμό στο twitter και προκάλεσε την οργή της Ραχήλ Μακρή: "Επιστροφή από Ληξούρι στο Αργοστόλι. Το νησί παραμένει όμορφο και όλοι να το επισκεφτούμε το καλοκαίρι"

Πηγή: star.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη Ραχήλ και λίγα είπε για τον μπουμπούκο τον τρελομ@λ@κ@

Το Προφίλ μας