Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Θέμα χρόνου η ακύρωση της υποψηφιότητας Καρυπίδη - ακούστε τι λέει ο Σκουρλέτης για Καρυπίδη και εκλογές

Ο γραμματέας του κόμματος και ο υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης πηγαίνουν σήμερα στην Κοζάνη για να εξετάσουν όλα τα στοιχεία σε σχέση με τις δηλώσεις και τις τοποθέτησες του κ. Καρυπιδη είπε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε ότι «αν τέτοιες απόψεις τις εννοούσε ο κ Καρυπιδης όχι μόνο υποψήφιος δεν θα είναι αλλά ούτε απο το απέναντι πεζοδρόμιο δεν πρόκειται να περάσει».  Οριστική φαίνεται η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να ακυρώσει την υποψηφιότητα Καρυπιδη στη Δυτική Μακεδονία, μετά την θύελλα που προκάλεσαν οι αντισημιτικές δηλώσεις του και τις επαφές του με τη Χρυσή Αυγή.


Σε διαδικασία επανεξέτασης της υποψηφιότητας του Θεόδωρου Καρυπίδη για τη περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, είχε δηλώσει το πρωί στο ΣΚΑΪ ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο γραμματέας του κόμματος και ο υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης πηγαίνουν σήμερα στην Κοζάνη για να εξετάσουν όλα τα στοιχεία σε σχέση με τις δηλώσεις και τις τοποθέτησες του κ. Καρυπιδη είπε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε ότι «αν τέτοιες απόψεις τις εννοούσε ο κ Καρυπιδης όχι μόνο υποψήφιος δεν θα είναι αλλά ούτε απο το απέναντι πεζοδρόμιο δεν πρόκειται να περάσει».

Μένει να δούμε αν εννοούσε αυτά τα πράγματα που είπε, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συμπεριέλαβε τον κ. Καρυπιδη στα τέσσερα συνεργαζόμενα πρόσωπα με το κόμμα του στις αυτοδιοικητικες εκλογές.

Αντίθετα ο κ. Σκουρλετης παρέσχε πλήρη κάλυψη στο πρόσωπο του Οδυσσέα Βουδούρη, λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος βουλευτά τα τελευταία χρόνια εχει διαγραφεί δύο φορές από τα κόμματα στα οποία ήταν(ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) λόγω των αντιμνημονοακων απόψεων του.

Η υποψηφιότητα Καρυπιδη εχει προκαλέσει κραδασμούς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των αντισημιτικών δηλώσεων του και τις επαφές του με Χρυσή Αυγή και ακόμα και κορυφαία στελέχη του κομάντος, σύμφωνα με πληροφορίες επιρρίπτουν ευθύνες προσωπικά στον κ. Τσίπρα για τη συκεκγιμενη επιλογή.

Αποστάσεις πήρε το πρωί μέσω του ΣΚΑΪ ο υποψήφιος στον Δήμο της Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδης λέγοντας ότι και εκείνος προσωπικά έχει προβλήματα με την υποψηφιότητα Καρυπίδη.

Θυελλώδης ήταν και η αντίδραση του Αμερικανοεβραικου συμβουλίου το οποίο κάνει λόγο για μάστιγα μίσους κατά των Εβραίων και εκφράζει την ελπίδα οτι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

«Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» σχολίασε για το θέμα Καρυπιδη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας