Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Καρυπίδης…τέλος και επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την…επικύρωση της άρσης στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα του Θόδωρου Καρυπίδη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, η οποία, πλέον, αναζητά τον αντικαταστάτη του, στο ψηφοδέλτιο που θα στηριχθεί στος εκλογές του ερχόμενου Μαϊου. Ωστόσο, όπως έγραψε χθες από νωρίς το Kozanimedia και επιβεβαίωσε αργά το βράδυ ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο γνωστός δημοσιογράφος αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφιος περιφερειάρχης και χωρίς τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ως ανεξάρτητος.
kozanimedia.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άρε συριζαίοι γίνατε χειρότεροι και από τους χειρότερους πασόκους. 9-3 ύπερ Καρυπίδη ήταν η ψηφοφορία χθές στον Σύριζα παρόντος των μεγαλοστελεχών του από την Αθήνα, σήμερα όμως οι ... κομισάριοι έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τούς εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας και έκαναν το δικό τους!!! Πλουραλισμός και κουραφέξαλα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.ΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ !!!ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΠΩΣ ΤΟ 3% ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 25%;ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 3%;ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!

Το Προφίλ μας