Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Τοποθετήθηκαν οι μπασκέτες στο κλειστό γυμναστήριο Σερβίων

Τα πρώτα σουτ είναι πραγματικότητα στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερβίων καθώς τοποθετήθηκαν οι μπασκέτες στον αγωνιστικό χώρο. Πρόκειται για δύο σύγχρονες μπασκέτες (προδιαγράφες FIBA) που μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ηλικιακής κατηγορίας και φύλου. Η τοποθέτηση των μπασκετών αποτέλεσε μία ιδιαίτερη στιγμή για τους αθλητές της Αναγέννησης Σερβίων που μετά από πολλά χρόνια βλέπουν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα.
 Τα παιδιά του συλλόγου βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης των μπασκετών και ήδη έκαναν τα πρώτα δοκιμαστικά σουτ και βολές.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να χαρείτε το γήπεδο και να πάρει αυξητικούς ρυθμούς η ανάπτυξη του αγαπημένου αθλήματος στην περιοχή μας.

Ο "ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ" ΓΕΙΤΟΝΑΣ Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Δήμαρχο.Μπράβο στον Τάσο Κακαφίκα.Μπράβο σε όσους κατάφεραν ένα κουφάρι να γίνει επιτέλους γήπεδο.Οσο για τους πρώην τι να πεις.Κατάφεραν και με Ολυμπιακή χρονιά το 2004 και με τα λεφτά να ρέεουν με τα τσουβάλια το γήπεδο να μην τελειώσει.Τελικά αν θέλεις κάτι πολύ το καταφέρνεις και χωρίς λεφτά.Δήμαρχε άστους να χτυπιούνται η ΝΕΟΛΑΙΑ των Σερβίων θα σε ευχαριστεί για πολλά πολλά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ !!!!!ΠΟΙΟΣ ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο (ΚΥΡΙΟΣ)ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ;ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ !!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ΚΟΚΟΛΙΕ σε σενα ανηκουν τα ευσημα...αστους να πουλανε παραμυθι....προεκλογικη περιοδος ειναι αλλα ο κοσμος δεν μασσαει !!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΥΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας