Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αλέξανδρος Λαϊόπουλος: "με ενδιαφέρουν τα κοινά του τόπου μας"

(Με αφορμή σχόλια σε ανάρτηση του ιστολογίου μας. Η ανάρτηση εδώ )
Δεν γνωρίζω ποιός είναι ο 5.18 και 11.51, αλλά θέλω να σας αναφέρω πάντα επωνύμως ,οτι είμαι διατεθειμένος να ακολουθήσω τους ανωτέρω αναφερομένους χωρίς καμία αξίωση και κανέα ιδιαίτερο αίτημα, μια που αναφέρετε και το ονομά μου, και επειδή πολλά γράφτηκαν για μένα, σας δηλώνω λοιπόν, οτι με ενδιαφέρουν τα κοινά του τόπου μας, διότι και χρονο έχω και μπορω να προσφέρω απο οποιαδήποτε θέση, διότι αγαπώ την περιοχή που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ξενιτευτηκα, σπούδασα γιατρός, ηλθα να υπηρετήσω την γεννέτηρά μου, αφού επένδυσα οτι είχα και δεν είχα και δηλώνω μόνιμη κατοικοία Σέρβια. Δεν είμαι ουτε τουρίστας, ούτε αλεξιπτοτιστής, ουτε διερχόμενος ταξιδιώτης. Είμαι μόνιμος κάτοικος Σερβίων, περπατώ στους ίδιους δρόμους, στα ιδια πεζοδρόμια και στα ίδια σοκάκια σκονταφτω οπου κι εσείς. 
Εξ 'αλλου γνωρίζετε ποιός είμαι, το παρελθόν μου και τις ικανότητές μου.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙ-ΒΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;TI KANEIΣ ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΙΚΑΡΔΑΝΗ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Η ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΑΚΟ;ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΨΗΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιο από τα 2 πόστ στο απόκομμα που απομονώνεις και ποστάρεις φαίνεται οτι αναφέρεται στον πρώην γιατρό? Γιατί όπως και κάθε νοήμων άνθρωπος με βάση τις αναφορές των 2 ατόμων που ποσταραν καμιά αναφορά δεν βλέπω στον πρώην διευθυντή του κέντρου υγείας. Φρόνιμο νομίζω είναι να μάθουμε το τι σημαίνει το κόμμα και η τελεία σαν σημεία στίξης σε όσα γράφουν κάποιοι. Και ο εν λόγω κύριος δικαίως ελέω της προσδοκίας του, … ίσως σφάλλει, αλλά το blog δεν διαβάζει και ούτε καταλαβαίνει τι εννοούν οι 5.18 και 11.51? Έλεος πια με την αβάντα!

ai-vreS είπε...

O γιατρός επικοινώνησε μαζί μας για να μετατρέψουμε το σχόλιό του σε ανάρτηση. Τι δεν κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

Τότε μαλλον δίκιο έχεις σαν blog. Να ρωτήσω λοιπον εγώ σαν αδαής, Διαβαζοντας εσεις τα 2 πόστ ποιο αναφερεται στον γιατρο? Μην τον εκθετετε χωρις λογο!

ai-vreS είπε...

Καμία πρόθεση να τον εκθέσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ εδώ ο καλό συνδυασμός!!!!!Καλά ρε αι-vres θα σε μαλώσει ο Κωνσταντόπουλος!!!Του χαλάτε την πιάτσα!!!!Αυτός τρέχει από χωρίον εις χωρίον (στο Βελβεντό δεν έμαθα πότε θα κάνει απολογισμό) και εσείς στήνεται συνδυασμό από μνμ ανώνυμων!!!!Χαχα μόνο στα Σέρβια μπορεί να γίνεται αυτό!!!Εμείς τουλάχιστον στο Βελβεντό πάμε στα ξωκλήσια μπας και μας σώσει ο εξ ουρανού!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρέ 11.07 ο γιατρός δεν είναι πρώην, αν και τέλειωσε η θητεία του δεν παύει να είναι γιατρός, οπως ο δάσκαλος, ο καθηγηρτής, ο δικηγόρος ο παπάς κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

GIATRE MIN EKTI8ESE ALO.ARXISES NA GINESE GRAFIKOS.O EPOMENOS DIMARXOS THA INE THEOY THELONTOS GIATROS EN ENERGIA.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρε αφου ειναι ετσι γιατι δεν κατεβηκες απο νωρις η δεν κατεβαινεις για Δημαρχος;Υπαρχει χρονος !!!
Στο πιατο.....δεν γινεται !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κε Λαιοπουλε το "Απο οποιαδηποτε θεση''πως να το ερμηνευσει κανεις; Το"Ο Τολμων Νικα'' Κε Λαιοπουλε τοχετε ξανακουσει ποτε;Το οτι σημερα δεν εισαι υποψηφιος Δημαρχος οφειλεται μονο κ'μονο σε εσενα !!!!!!!
ΕΠΙΠΕΔΟ λοιπον κ'οχι ΚΛΑΨΑ !!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΓΙΑΤΡΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ;ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΘΑΤΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΣΟΥΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΒΟΡΙ !

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΡΕ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΘΑΨΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΙ 10.02 ΚΑΙ 10.07 ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ !!ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ...ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ !!!!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάτι κινείται από την κίνηση των 5 Σερβιωτών.Θα έχουμε και Σερβίωτη υποψήφιο Δήμαρχο;

Ανώνυμος είπε...

yiatre tora einai eukeria na kateveis pou ta lamoyia pou se plisionan piyan me ton kosmadopoulo.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ τώρα πάρε τούς ρουφιάνουσ πού κρύβοντε πίσω από τις μάσκεσ τους για να πας μπροστά .Μιά ζωή στο ρουφιανιλίκη ειναι

Ανώνυμος είπε...

Γιατρε το ιδανικοτερο για σενα θα ηταν ναρθουμε ολοι στο σπιτι σου και να σου πουμε "Ελα για ΔΗΜΑΡΧΟΣ"

Ανώνυμος είπε...

yiatre an den ekanes to lahos na exeis mazi sou to arxilamoyio olo auto ton kairo ha eixes etimo ton sindiasmo tora.aston na ton xairete o kasmadopoulos tora.

Το Προφίλ μας