Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Γραμματεία Κοζάνης του Π.Α.ΜΕ: Όλοι στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ

Η Γραμματεία Κοζάνης του Π.Α.ΜΕ εκφράζει τη υποστήριξη του ταξικού εργατικού κινήματος στα δίκαια αιτήματα και στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που οργανώνουν οι μικρομεσαίοι αγρότες και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους συνταξιούχους και τους άνεργους, να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους.

Τα προβλήματα της φτωχής αγροτιάς είναι προβλήματα όλου του εργαζόμενου λαού. Η πολιτική των αστικών κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκληρίζουν τους μικρομεσαίους αγρότες, με αποτέλεσμα να πλήττονται συνολικά τα εργαζόμενα/λαϊκά στρώματα αφού έχει επιπτώσεις στη διατροφή, την ένδυση του λαού, ενώ οδηγεί στη συρρίκνωση μια σειρά κλάδους της μεταποίησης που σχετίζονται με την αγροτική παραγωγή. Οι φόροι και τα χαράτσια λεηλατούν το πενιχρό εισόδημα, οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί απειλούν εξίσου αγρότες και αγρότισσες, εργαζόμενους και εργαζόμενες, άνεργους και άνεργες.
Καλούμε τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλευρό των αγροτών και να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση που διοργανώνουν τα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  14 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014 στις 12:00 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας