Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Καταγγελία για το πόσιμο νερό από την ΜΚΟ "Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού"


Από το kozanimedia.gr
Για μια ακόμα φορά, μέσα στο 2013, και συγκεκριμένα τις μέρες των γιορτών ο οικισμός του Βελβεντού αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το πόσιμο νερό, το οποίο φτάνει στον οικισμό μέσω του παλιού αμιάντινου αγωγού και της παλιάς δεξαμενής. Σημειωτέον ότι από το 2009 υπάρχει και λειτουργεί νέος εξωτερικός αγωγός με δεξαμενές καθίζησης και διήθησης και νέο υδραγωγείο.
Για του λόγου το αληθές της καταγγελίας επισυνάπτουμε και φωτογραφία που ελήφθη σήμερα (31/12/2013) από φρεάτιο του παλιού αγωγού, που μεταφέρει το νερό στο Βελβεντό. Λογικά ο σωλήνας αυτός έπρεπε να είναι άδειος και το φρεάτιο ανενεργό, διότι το νερό οφείλει να μεταφέρεται από τον καινούργιο αγωγό.

Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά το Δήμο, ο οποίος αδιαφορεί συστηματικά παρ’  όλες τις έγγραφες ειδοποιήσεις που έλαβε για θέματα του πόσιμου νερού από την «Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού» τα τρία τελευταία χρόνια.
Εξάλλου πολλές φορές μέχρι σήμερα έχουμε επισημάνει εγγράφως και προφορικά, στο Δήμο αλλά και σε αρμόδιες υπηρεσίες την κατά καιρούς διαπιστωμένη υπερχλωρίωση του νερού, το θολό νερό, τις ακαθάριστες δεξαμενές και όχι μόνο.
Καταγγέλουμε το Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού και τη Δημοτική Αρχή και απευθυνόμαστε προς κάθε αρμόδιο για να επέμβει ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Επιτέλους, κύριε Κωνσταντόπουλε, εκτός από τις γιορτινές φιέστες σας, υπάρχει και η υγεία των πολιτών που τελικά, εξαιτίας της πρακτικής σας, υφίστανται όλη αυτή την υποβάθμιση της καθημερινότητάς τους.

ΤΟ Δ.Σ.
Της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιον δουλεύουν οι κύριοι της ΜΚΟ;Γιατί δεν πάνε στον εισαγγελέα;Γιατί δεν πήγαν τόσες φορές;

Ανώνυμος είπε...

ποιιος τράβηξε την φωτογραφία;Δεν ξέρει ότι είναι παράνομο;Kωνσταντόπουλε γιατί δεν πας εσύ στον εισαγγελέα;Που ξέρεις ότι ο φωτογράφος δεν έριξε κάτι στο νερό;Oλα για τον καημένο τον κοσμάκι.Μιας και όλος ο κόσμος είναι ΤΏΡΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ στο χωριό.ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΙ ΒΙΛΒΙΝΟΙ... ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΝΤΕ

Το Προφίλ μας