Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ν.Μπίστης:Τα νόμιμα και ηθικά του πλυντηρίου που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε ο Νίκος Μπίστης με αφορμή δήλωση που έκανε το πρωί στο Mega, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, αναφορικά με την δημοσιότητα των δηλώσεων πόθεν έσχες ορισμένων βουλευτών του κόμματος.

Ειδικότερα, ο Νίκος Μπίστης αναφέρει:

"Ακουγα το πρωί τον φίλο μου απο τα παλιά Νίκο Βουτση στο Mega , να ισχυρίζεται οτι για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει " κανένα πολιτικό θέμα" για το 1.000.000 του κ Τσουκαλά, ούτε για το γεγονός οτι οι οικονομικοί υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ που αγωνιούν για τις καταθέσεις των Ελλήνων, τις δικές τους τις έχουν σε επενδυσεις στο εξωτερικό, και μαλιστα στους " κακούς" που νυχθημερόν καταγγέλλουν. Αν στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χρειάστηκαν 30 χρόνια εξουσίας για να εκστομίσουν οτι "το νόμιμο ειναι κσι ηθικό", ο ΣΥΡΙΖΑ αυτο το έχει λυμένο ήδη απο τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Αυτο απο μόνο του ειναι επαρκής λόγος για να μην αλλάξει έδρανα. Συναισθανόμενος οτι το επιχείρημα "μπάζει" προσέθεσε κάτι ...που το εκανε χειρότερο. "Τα οποια χρήματα έχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν απο προηγούμενη δραστηριότητα τους και όχι απο την βουλευτική τους ιδιότητα. Για αυτήν και τις συνέπειες της θα μπορούμε να μιλήσουμε σε 5- 10 χρόνια". Ο ορισμός του πλυντηρίου . Η ζωη των πολιτικών αρχίζει απο το σωτήριο έτος 2012 και μέσα στην κολυμβήθρα του ΣΥΡΙΖΑ. Αποκαθαρμένοι και με μηδενισμένο το κοντέρ μπορούν να πάνε για μια νέα δεκαετία. Πόσο γερασμένο γεννήθηκε το "νέο"."

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί άραγε το έσχες βαφτίζεται πόθεν έσχες, αυτό δεν το καταλαβαίνω!

Ανώνυμος είπε...

νικος μπιστης: επαγγελμα "ημουν στο πολυτεχνειο"

αληθεια απο τι ζει ο κος κωλοτουμπας?

Ανώνυμος είπε...

Σε συνέντευξή του στο Βήμα FM, ο Γ. Σταθάκης προκάλεσε όσους έχουν έστω και ένα στοιχείο ότι έχει μετοχές της Blackrock, της JP Morgan, της Ελληνικός Χρυσός ή όποιας άλλης, να το φέρουν, τονίζοντας ότι δεν είναι μέτοχος σε καμία εταιρεία στον κόσμο. "Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και δεν έχω να πω τίποτε άλλο...", σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με το πόθεν έσχες του, δήλωσε: «Ας μας πουν αυτοί και ας μας αποδείξουν ότι έχουμε έστω και μία μετοχή των εταιρειών που λένε, της Blackrock ή της JP Morgan ή όποιας άλλης. Αν έχουν στοιχείο, ας το φέρουν αυτοί που το λένε. Μίλησαν για μετοχές και τον "Ελληνικό Χρυσό" και δεν ξέρω τι άλλο. Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και δεν έχω να πω τίποτε άλλο... Δεν είμαι μέτοχος σε καμία απολύτως εταιρεία στον κόσμο. Αμοιβαία κεφάλαια προφανώς έχω και αυτά εμφανίζονται, αλλά δεν έχουν καμία σχέση. Αν έχω αμοιβαίο κεφάλαιο που είναι δείκτης του Χρηματιστηρίου, αυτό δεν είναι μετοχή. Είναι δείκτης του Χρηματιστηρίου».


γκεμπελικη προπαγανδα ο μπιστης: λεγε λεγε κατι θα μεινει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί διαμαρτύρεσθε σύντροφοι; Δεν έπρεπε να δημιουργυθεί και στο ΣΥΡΙΖΑ-ΞΥΣΤΑ και η κλαδική των εκατομμυριούχων; Πως θα εκπροσωπηθεί και αυτή η ταλαίπωρη κοινωνική τάξη; Κατά την άποψή μου άργησε. Όπως ο ... Άγιος Αττικής έτσι και αυτά τα πλουσιόπιδα έβαλαν στην άκρη αυτά τα .... λίγα εκατομμυριάκια για τα γεράματά τους!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας