Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ: ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση στο κατωτέρω θέμα:

Απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής από 1-1-2011 έως 31-12-2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ζιούζιος Δημήτριος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η εβδομάδα που πέρασε θα ήταν όλη της Αριστεράς αν δεν παρενέβαιναν στην επικαιρότητα ο Μισέλ και οι πλαστές πινακίδες του. Προφανώς και η Δεξιά δεν θα μπορούσε να εκχωρήσει στην Αριστερά το προνόμιο του γελωτοποιού του χειμαζόμενου έθνους, αυτές τις άγιες μέρες. Την έστησε, λοιπόν, του αμαρτωλού Μισέλ κλέβοντας ένα μέρος από τις εντυπώσεις. Μετά την ιστορία αυτή, εγώ τουλάχιστον κοιμάμαι πιο ήσυχος. Διότι αν τύποι σαν το Μισέλ κυβέρνησαν επί μακρόν τη χώρα χωρίς να καταφέρουν να την καταστρέψουν ολοσχερώς, σημαίνει ότι αυτή διαθέτει ή μεγάλο άγιο, ή απίστευτη κωλοφαρδία, ή βιονικό DNA που την καθιστούν άτρωτη. Αφού ακόμα τα σύνορά παραμένουν στη θέση τους, η Ακρόπολη φωταγωγείται και ο παππούς εισπράττει τη σύνταξη, ενώ ο Μισέλ, οι συγγενείς και οι φίλοι του κυβέρνησαν και κυβερνούν, δεν έχουμε πλέον να φοβηθούμε τίποτα. Δεν θα γίνουμε ποτέ Αργεντινή. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ, ειδικά όταν στο βάθος βλέπεις να έρχονται οι τσακαλώτατοι. Αλλά πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, Χριστούγεννα έρχονται.

Και εμείς επιζήσαμε με δήμαρχο τον Κοκολιό και αντιδήμαρχο τον Μπουχουρά και τον Καφτηράνη μαζί με τον Τζικανούλα που έκαναν τόσο πολλά στο χωριό τους που δεν θυμούνταν ούτε ένα.Αντε άντε.Βέβαια έρχονται οι ΤΣΑΚΑΛΩΤΑΤΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ οπότε θα περάσουμε καλά.Αντε αντε.

Το πρώτο μέρος από τον Leo.

Το Προφίλ μας