Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Γιάννη Σόκουτη, για την παρακαμπτήριο οδό στον εθνικό δρόμο Κοζάνης – Λάρισας.

3 σχόλια:

RafaServia είπε...

Κ.Σόκουτη το καλύτερο είναι να δημιουργηθουν δυο παραδρομοι στο κομμάτι που κατασκευαζεται από την κατηφόρα του ΟΑΕΔ μέχρι την γεφυριτσα πριν τον Βαθυλακκο,μετά την μελλοντική παράκαμψη του μέχρι την διασταύρωση του Ροδίτη, ώστε να εξυπηρετουνται οι αγρότες να μην κόβουν την κυκλοφορία.

Ανώνυμος είπε...

700.000 για αυτήν την σκοτώστρα ? Απορώ πως αποφασίζετε ? Δεν είναι μιζέρια ούτε γκρίνια... κατάντια είναι ! Πως καταφέρατε σε 500 μέτρα δρόμου να χωρέσετε όλες τις στροφές τις Καστανιάς της Βέροιας ? Μπράβο σας ! Αν έχετε έτοιμο το νέο κομμάτι σε 2,5 μήνες , όπως αναφέρατε,με τελειωμένη διαπλάτυνση και καλή άσφαλτο με τα πόδια θα πηγαινοερχόμαστε Κοζάνη. Λάθος σχεδιασμός , λάθος εποχή , λάθος συμφέροντα .... Κρίμα στους συνανθρώπους μας που θα πηγαίνουν μέρα νύχτα το "δρομάκι του θανάτου" .

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΚΟΥΤΗ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΛΟΔΡΟΜΟΣ !!!!!!
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ.ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΙΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΕΡΒΙΩΝ ΝΑ ΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ !!!!!!

Το Προφίλ μας