Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η νεολαία του Βελβεντού για το νερό.


ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΗΣ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΗΣ» ΕΠΟΧΗΣ
Απίστευτες καταστάσεις βγαλμένες από άλλες εποχές ζει το τελευταίο 48ωρο το Βελβεντό Κοζάνης! Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα σπίτια του οικισμού δεν έχουν σταγόνα νερό! Ελάχιστοι είναι αυτοί που απολαμβάνουν το προνόμιο να έχουν έστω και ελάχιστο νερό στο σπίτι τους. Κυρίως εκεί που συσσωρεύεται το ελάχιστο παρεχόμενο από το δίκτυο νερό σε συγκεκριμένες περιοχές.

            Το τωρινό επεισόδιο είναι το τελευταίο και το πιο εξοργιστικό από το σίριαλ που παρακολουθεί εμβρόντητη η κοινωνία μας τον τελευταίο χρόνο σχετικά με τη διαχείριση των νερών και των δικτύων ύδρευσης από τη δημοτική αρχή Σερβίων - …Βελβεντού.
            Και το πιο εξοργιστικό, πέρα από τη χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται ένα τόσο σοβαρό θέμα από τους «υπευθύνους» (το κορυφαίο για τη δημόσια υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της κάθε περιοχής), είναι και οι απαράδεκτες δηλώσεις τους σε κανάλια και άλλα μέσα ότι όλα στο Βελβεντό βαίνουν καλώς. Όπως προσφάτως δήλωσε ο κ. Κωνσταντόπουλος! Έγιναν λέει και οι αγιασμοί στα σχολεία…ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Σοβαρά κ Κωνσταντόπουλε; Επειδή χαριεντιζόσασταν συνοδεία καμερών και φωτογράφων κατά τη διάρκεια των αγιασμών σημαίνει πως στο Βελβεντό πάνε όλα καλά; Γιατί δε έρχεστε και σήμερα στο Βελβεντό να δείτε πόσο ωραία είναι τα πράγματα;
Εμείς κ. Κωνσταντόπουλε δεν είχαμε και δεν έχουμε τέτοιες προτεραιότητες για την περιοχή μας! Φιγούρες και φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Οι προτεραιότητες μας είναι άλλες! Και η διοίκηση σας μας οδηγεί χρόνια πίσω! Σε προβλήματα που τα είχαμε λύσει εδώ και δεκαετίες!!! Αν είναι δυνατόν!!! Εν έτει 2011;;; Να λέμε το νερό νεράκι;;; Σε μια περιοχή όπως το Βελβεντό; Με τόσους υδάτινους πόρους και με ένα άκρως λειτουργικό και σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης, από τους αγωγούς, τις δεξαμενές μέχρι και τα δίκτυα εντός του οικισμού; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Ούτε κατά τη διάρκεια της αντικατάστασης και του εκσυγχρονισμού του δικτύου (χρόνια πριν) δεν είχαμε τόσο παρατεταμένες διακοπές! Εξάλλου, όσο μεγάλη κι αν ήταν η ζημιά, τουλάχιστον τμηματικά, θα μπορούσε όλος ο οικισμός να έχει νερό για λίγες ώρες μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της. Ούτε αυτό (το πιο απλό και εύλογο) δεν προβλέψατε!
            Και δεν αρκείστε μόνο σε αυτές τις δηλώσεις. Κάνετε λόγο και για παλαιότερες κατασκευαστικές ατέλειες, ρίχνοντας το βάρος στην προηγούμενη δημοτική αρχή του Βελβεντού!!! Έλεος! Ντροπή και αίσχος!  Δεν έχετε καμία συναίσθηση των καταστάσεων και των ευθυνών σας; Το μόνο που είχατε να πείτε ήταν κατηγορίες εναντίον της πρώην δημοτικής αρχής του Βελβεντού;
            Αν νομίζετε, κύριοι της δημοτικής αρχής, ότι θα καταντήσετε το Βελβεντό, με την «καλλικρατική» σας διοίκηση, τριτοκοσμική επαρχία του Δήμου σας είστε γελασμένοι. Η κοινωνία μας δε συμβιβάζεται ούτε στο ελάχιστο με τέτοιες καταστάσεις. Έχει μάθει να ζει και να λειτουργεί αλλιώς. Πόσο νομίζετε ότι θα ανεχόμαστε ακόμα αυτή την οπισθοδρόμηση; Για ποσό ακόμα νομίζετε ότι θα ανέχεται διοίκηση τέτοιου τύπου η κοινωνία του Βελβεντού;
            Αν αδυνατείτε σαν δημοτική αρχή να διαχειριστείτε τα του Βελβεντού βγείτε και παραδεχτείτε το επιτέλους! Εμείς εξάλλου το γνωρίζουμε ότι δεν μπορείτε. Κανείς από το Βελβεντό δε θα σας κατηγορήσει γι’ αυτή σας την παραδοχή. Ίσα ίσα θα σας επαινέσει που για πρώτη φορά θα μιλήσετε με ειλικρίνεια για την υπόθεση του Βελβεντού. Δεν είστε σε θέση να ανταποκριθείτε ούτε στο ελάχιστο στις ανάγκες αυτής της κοινωνίας!  
            Ταυτιζόμενοι με την άποψη που εξέφρασε ο τ. Αντιδήμαρχος Βελβεντού κ. Κώστας Κουρτέλης σε δημόσια παρέμβαση του το καλοκαίρι – πάλι για θέματα παρατεταμένων διακοπών και κακής διαχείρισης των δικτύων! – όσο πιο γρήγορα απαλλαγούμε από αυτή την καταδικαστική και οπισθοδρομική για τον τόπο «καλλικρατική» διοίκηση τόσο το καλύτερο. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Υ.Γ.: Στους μόνους στους οποίους συμπαραστεκόμαστε αυτή τη στιγμή είναι στους εργάτες και του υπαλλήλους του Δήμου οι οποίοι παλεύουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα σας.  

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
                 

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕΣ ΝΕΟΛΑΙΟΙ. ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΝΕΛΑΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στο ιδιο...εργο θεατές!
Γίνεται σαφές οτι το Βελβεντό ΔΕΝ διοικείται απο την δημοτική αρχή.Ανήμπορη να αντιδράσει στις ειρωνείες ΜΚΟ και λοιπών απο Βελβεντό, η δημοτική αρχή απλά...''παρακολουθεί'' και δεν μπορεί να επιβληθεί σε μια πόλη, που δείχνει οτι είναι το...''Βατικανό'' στην Ελλάδα!
Ο Πρόεδρος ΔΣ Σερβίων, που δείχνει οτι είναι πολιτικά...ξύπνιος, γιατί δεν εισηγείτε στο Δ.Σ της 28/9 ΑΛΛΑΓΗ του τίτλου του δήμου, με κατάργηση το...''Βελβεντού'' και ολική επαναφορά το ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ.
Οσο η δημοτική αρχή ανέχεται τις ειρωνείες εκ βελβεντού, δεν θα μπορεί να διοικήσει μια πόλη,
που βυθίσθηκε στον σκοταδισμό ορισμένων σε βάρος ολης της περιοχής....

Ανώνυμος είπε...

Ανύπαρκτος σαν αντιπολίτευση ο Μενέλαος, ανευρος και απαθής, απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις.
Ατονος πολιτικά σε ολα τα επίπεδα...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝΕΛΑΟ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)
ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
ΠΟΛΥΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ …..
ΕΠΑΘΕ ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΕ.
ΣΙΓΑ ΤΟ ΘΕΜΑ …
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ .
ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

χωρις καμια διαθεση να υπονομευσω τις αποψεις και τα προβληματα σας, επιτρεψτε μου να σαςυπενθυμισω οτι μεγιστη αρχη μιας κινησης νεων οφειλει να ειναι η αλληλεγγυη

και οταν τα χωρια των καμβουνιων-ειδικα το μικροβαλτο -εμειναν 10 μερες χωριο νερο στη νταλα του καλοκαιριου
καμια ανακοινωση για την τριτοκοσμικη κατασταση δεν βγαλατε

οταν ζητατε συμπαρασταση στον αγωνα σας θα πρεπει να δινετε και συμπαρασταση

Ανώνυμος είπε...

Χάιντε ρε χάιντε. Να πα να πειτε στη ΜΚΟ να το φκιάσ το νερό. Εμ Βελβεντού Κοζάνης, εμ να φροντίσει ο Κωνσταντόπουλος. Να πατε στον Λάζαρο τον Μαλούτα αμα είστε Βελβεντού Κοζάνης να σας το φτιάξει το νερό.

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στο Βελβεντό, τα εχουν χαμένα.Τα βάζουν με τον Καλλικράτη.Αν ηταν ο Καποδίστριας, δεν θα κοβόταν το νερό.

Ανώνυμος είπε...

Το νερό που πίνουν, πρέπει να ελεγχθεί.Δεν εξηγούνται αλλιώς τα φοβερά προβλήματα τους.

ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ! Η ΒΛΑΒΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ψυχραιμία
Δεν μπορεί να βάζουμε τις αντιπαραθέσεις μας να ισοφαρίσουν το πρόβλημα νερού.
Το νερό δεν παζαρεύεται! Ούτε για Καμβουνιώτες ούτε για κανένα ούτε για Βελβεντινούς (όσο άδικο κι αν έχουν σε άλλες διεκδικήσεις).
Η ανικανότητα των Κωνσταντόπουλων- Λαζαριώτηδων-Ελευθερίου κ.λ.π. λύνεται μόνο πολιτικά δηλ. όταν τους ξεφορτωθούμε. ξεβρακώθηκαν από τον πρώτο χρόνο τους. Υπομονή.

ΑΚΠΠ(Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Ρε εσείς Ντεμέκ Νεολαίοι
Αναρωτιόμαστε πόσες ακόμη ΠΑΠΑΡΙΕΣ θα μας αραδιάσετε μέχρι να σας ΣΥΧΑΘΟΥΜΕ και να σας στείλουμε στο ΔΙΑΟΛΟ.
Τα πιστεύεται αυτά που γράφεται;

Ανώνυμος είπε...

Ο πενηντάρης..(νεολαίος) ίσον με 2 εικοσάρηδες(γέρους)!!!!..
Τελικά αυτοί οι.."εικοσάρηδες", θα μπορούσαν να "κόψουν" δικό τους νόμισμα!!!..
το.."βελβεντίνο",.. ισοτιμία με το ευρώ -
1 "βελβεντίνο" = 2 ευρώ...
άντε και καλό ξόδεμα, να μη σας έχουμε και μας ζαλίζετε με τα οικονομικά σας!!!..
και να τα δίνετε στον Στεργίου σαν συνδρομή στη ΜΚΟ για να κάνει...ούτε και σεις ξέρετε τι τα κάνει!!!..χα χα χα χα...
ταϊστε τον!!..δεν έχει ο καϋμένος!!!..χα χα χα χι χι χε χε χε χε χι χιχι...................

Ανώνυμος είπε...

7:49
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΙ ....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βελβεντινε δικαιο εχεις. Η ΜΚΟ μονο μπροστα σε φωτογραφους και καμερες δουλευει.

Ανώνυμος είπε...

Τι έκανα πάλι οι Βιλβινοί; Έκρυψαν ότι κόπηκε το νερό μέχρι να περάσου δυο τρεις μέρες και μετά να φωνάζουν ότι δεν έχουν νερό. Να μάθουν όλοι για το μαύρο νερό που πίνατε τόσα χρόνια αλλά δεν βγάζατε κιχ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΚΠ ο κόσμος ψηφισε, ότι πρέπει να πέσεις μέσα στο ποτάμ. Εντεταλμενοι εμμισθοι υποστηρικτες της δημοτικης αρχης. Που θα τους στειλεις και στο διαολο. Ανορθογραφα κομματοσκιλα...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά!! Ξεσκεπάστε τους!! Πέστε τα και ξαναπέστε τα!! Πρέπει να μαθουν ΟΛΟΙ πόσο επικίνδυνος είναι ο Κωνσταντόπουλος για το βελβεντό και για όλη την περιοχή!!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πόσο επικίνδυνος είναι ο Κωνσταντόπουλος; Για κάντε μια αναζήτηση στο σάιτ του ΚΕΠΕ να δείτε πότε είχε το νερό στο Βελβεντό κολοβακτηρίδια σε επικίνδυνα επίπεδα και μετά μιλάτε. Για δέστε και ποιος ήταν δήμαρχος τότε. Θα στείλω σε μήνημα στο ai-vres για να το δημοσιεύσει.

Ανώνυμος είπε...

http://neolaiavelventou.blogspot.com/2011/09/blog-post_27.html

Το Προφίλ μας